23 / 04 / 2024

Konutta Bayram fırsatları!

Konutta Bayram fırsatları!

Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün. İşte Manzara Adalar, Aydos Country, Adam Kule ve Dumankaya Mozaik'teki kampanya...


Bazı firmaların Ramazan Bayramı'na özel kampanyaları şöyle:

 

- İş GYO'nun Kartal projesi Manzara Adalar'da yüzde 0.49 faiz oranı veya peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca bayrama özel ekstra yüzde 1 indirim uygulanıyor. 


- Sinpaş GYO'nun Aydos Country projesinde 10 bin TL peşinat ödemesiyle ev sahibi olunuyor.

 

- DAP Yapı'nın Kartal'daki 254 konutlu'c projesi Adam Kule'de yüzde 5 indirim uygulanıyor. Adam Kule'de yüzde 10 peşinatla hiç faizsiz konut sahibi olunabiliyor. 


- Dumankaya Mozaik'te bin 825 TL'den, Ritim İstanbul'da 2 bin 600 TL'den, hi-Fit'te ise bin 758 TL'den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinat gibi ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Hayat Tepe Suites kasımda teslim 


Ozak GYO'nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Bayrampaşa'nın alışveriş vadisi içindeki Hayat Tepe Suites projesi, 54'ü 1 + 1 ve 12'si 2+1 olmak üzere 40 metrekare ile 72 metrekare arasında değişen toplamda 66 daireden oluşuyor. 5 farklı tipte daire seçeneği olan projenin tamamlanan kaba inşaatından sonra iç dekorasyon çalışmaları başladı. 


Cumhuriyet