29 / 03 / 2024

Konutta bayrama özel avantajlar!

Konutta bayrama özel avantajlar!

Bayram boyunca 5 konut projesinde alıcıları birbirinden cazip avantajlar bekliyor. İşte 5 konutta bayrama özel avantajlar ve detayları...


Konut üreticileri, Ramazan ayı boyunca süren kampanyalarını bayramda da devam ettiriyor. Bayramda ev alanları avantajlı fiyatlar bekliyor. Kampanyalar arasında indirimler ve düşük peşinatlı ödeme ön plana çıkıyor.

 


Hem peşin hem senete indirim

 

KENTPARK Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığı tarafından kentsel yenileme projesi kapsamında hayata geçen Sunsetpark Göztepe, Ramazan Bayramı’nı özel bir kampanya ile kutluyor. Bayram boyunca ve bayramdan sonraki bir hafta boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında konut alıcılarına peşin alımlarda yüzde 12, senetli alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. Toplam 28 adet konuttan meydana gelen Sunsetpark Göztepe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Projede satışta olan 2+1’ler 997 bin ile 1 milyon 165 bin TL, 3+1’ler 1 milyon 550 bin lira ile 1 milyon 600 bin lira, 4+1’ler 2 milyon 325 bin lira seviyesinde bulunuyor. 

 

www.sunsetparkgoztepe.com


82 bin liralık avantaj

 

ALMALAR-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal’da yükselen Hill Kartal’da satış ofisi bayramın 3’üncü günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10+yüzde 10 indirim sunulacak. Kampanyadan yararlananlar 427 bin liralık konutu 345 bin liraya satın alabilecek. Böylece 82 bin lirası cebinde kalacak. 



www.hillkartal.com

 

3 alternatifli kampanya

 

ORTADOĞU Grup’un Resim İstanbul Nefes projesinde bayram kampanyası başladı. 345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği proje, 3 alternatif sunuyor. Dileyen yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, dileyen vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle konut sahibi olabiliyor.


 

http:/resimistanbul.com/


Peşinat taksite bölünüyor

 

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul’da home ofis daireler 356 bin TL’den başlayan lansman fiyatları, yüzde 1 KDV avantajı ve bayram kampanyası ile satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 peşinatı, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Geri kalan miktar 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor. 


http://www.emporiaistanbul.com/

 

Ödemeler oturunca

 

TEKFEN Emlak Geliştirme, HEP İstanbul’da Ramazan Bayramı’nda başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ilk kredi taksitleri Mayıs 2017’de oturum başlayınca ödenecek. Ev alanlar yüzde 25 peşinat ödeyerek 330 bin TL’den başlayan fiyatlardan yararlanacak.


http://www.hepistanbul.com.tr/


Vatan




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler