18 / 04 / 2024

İpek Diamond Projesi konforlu yaşam alanı sunuyor!

İpek Diamond Projesi konforlu yaşam alanı sunuyor!

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor...


Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.


2004 yılında Çinkom maden fabrikasını bünyesine katarak, yeni bir alanda farklı bir başarı hikayesinin kahramanı olan şirket, Çinkom'u bugün dünyanın en büyük 4'üncü tesisi konumuna yükselterek, Türkiye'nin gururla andığı bir başarı yakaladı.  İpek Mobilya, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başlayacak. 


130 daire bulunacak 

İpek Mobilya'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat, bugünlerde ilk iddialı projesiyle Kayseri'yle buluşmaya hazırlanıyor. Kentin en prestijli bölgesinde yapılacak, modern ve farklı çizgisiyle bölgenin en gözde eserlerinden biri olacak olan proje, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip. 


Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını taşıyan 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler 240 ve 280 m2 büyüklüğüne sahip. Dairelerin tamamı akıllı ev modeli konseptine uygun olduğu için hem gündelik yaşamınıza kolaylık getiriyor, hem de güvenlik konusunda içinizi rahatlatıyor. Toplam 130 daireden oluşan İpek Diamond, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenler için konforlu bir yaşam alternatifi.


Milliyet Orta Anadolu 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, Satışa çıkacak projeler