18 / 05 / 2024

İncek Life ödeme planı!

İncek Life ödeme planı!

İncek Life ödeme planı bilgisine göre yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Ankara İncek Life'da 3+1 daireler 558 bin liradan başlıyor...


Ankara'da hayata geçirilen İncek Life projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. İncek Life ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


5 tip blok halinde inşa edilen İncek Life Ankara'da 548 adet konut bulunuyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği İncek Life Evleri 150 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.


Ankara İncek Life satılık daire fiyatları kapsamında 3 oda 1 salon daireler 568 bin liradan ve 4 oda 1 salon daireler ise 805 bin liradan başlıyor. Projede yer alan villaların satış fiyatı ise 2 milyon 931 bin liradan başlıyor.


İncek Life ödeme planı:


İncek Life ödeme planı bilgisine göre 1 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olan kampanyada yüzde 10 indirim ve firma bünyesinde sunulan ödeme seçenekleri yer alıyor.


İncek Life Ankara'da voleybol sahası, sauna, fitness center, tenis kortu, çocuk oyun alanları, buhar odası, basketbol sahası ve dinlenme alanları gibi donatılar bulunuyor. İncek Life teslim tarihi 2014 Ağustos ayı olarak belirlendi.


İncek Life projesinde yer alan konutların büyüklükleri 445 metrekareden başlayarak, 451 metrekareye kadar yükseliyor. İncek Life Ankara vaziyet planı bilgisi için www.inceklife.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Ankara İncek Life adres:Alacaatlı Caddesi No: 1248 Yenimahalle - İncek - Ankara


Sinpaş GYO İncek Life iletişim:

Telefon: 444 1 440

Web Adresi: www.inceklife.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com