27 / 04 / 2024

İncek Life Sinpaş GYO ödeme!

İncek Life Sinpaş GYO ödeme!

İncek Life Sinpaş GYO ödeme bilgileri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...


İncek Life Sinpaş GYO ödeme bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden kısaca bahsedelim. 


Dairelerin hemen teslim edildiği Sinpaş GYO İncek Life Projesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. 


Toplam arsa alanı 150 dönüm olarak belirlenen projede 548 adet daire bulunuyor. İncek Life Ankara'da 2 oda 1 salon konut fiyatları 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. İncek Life Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlar yer alıyor.  


Sinpaş GYO İncek Life Projesi 'nin ortak kullanım alanları; çocuk kulübü, hamam, güvenlik bakım ve onarım, fitness alanı, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve buhar odaları, alışveriş alanları, kapalı SPA, wellness alanları, saunadan oluşuyor. 


İncek Life Sinpaş GYO ödeme


İncek Life Sinpaş GYO ödeme bilgileri doğrultusunda yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 45 ay 0 faiz fırsatıyla firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Ankara İncek Life satış ofisi

Telefon: 444 1 440

Web Adresi: www.inceklife.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com