19 / 04 / 2024

Halk GYO, Eskişehir'in ilk kulesini yapmaya hazırlanıyor!

 Halk GYO, Eskişehir'in ilk kulesini yapmaya hazırlanıyor!

Halk GYO, Eskişehir'in ilk kulesini yapmaya hazırlanıyor. 97 konut ünitesiyle 18 katlı olacak Panorama Plus'ta fiyatlar 270 bin liradan başlayacak. Evlerin çoğunluğunu 3+1 konutlar oluşturuyor. Az sayıda 1+1 ve 2+1 dairelere de yer veriliyor.



Halk GYO Eskişehir'de portföyünde bulunan 9 bin 811 metrekare arsaya konutlardan oluşan kule dikecek. Eskişehir'in en yüksek binası özelliğine sahip Panorama Plus, Halk GYO'nun hem finansmanını hem de inşaatını üstlendiği ilk proje olarak da öne çıkıyor. 4 bloktan oluşan projenin ilk bloğu 18 katlı olacak. Diğer iki blok ise 8 katlı özellikle teraslı dairelerin yer aldığı ikiz nizamda inşa edilecek. Panorama Plus 97 konut ve 5 ticari üniteden oluşuyor. 


3+1'ler ağırlıkta 

Evlerin çoğunluğunu 3+1 konutlar oluşturuyor. Az sayıda 1+1 ve 2+1 dairelere de yer veriliyor. Fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Proje tesliminde yüzde 40'a yakın prim öngörülüyor. Teslim tarihi ise Ağustos 2015 olarak planlanıyor. Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek "Konut alanında ilk projemiz Kiler Holding ile ortaklaşa yürüttüğümüz Referans Bakırköy Projesi gibi gözükse de bizim açımızdan bu alandaki ilkimiz Panaroma Plus olacak. Çünkü bu projede tüm aşamaları başından sonuna kendimiz yürüteceğiz. Bundan sonra da uygun arazilerde tek başımıza veya ortaklarla projeler geliştireceğiz" dedi.


İstanbul'da arazi bakıyor 

Kazım Şimşek, şirket olarak gayrimenkul inşaatlarına devam edeceklerini, bazı projelerde tek başına bazılarında ise ortakla yol alacaklarını aktardı. Şirketin İstanbul'da Ataşehir ve Sancaktepe aksında arazi arayışları bulunduğunu dile getiren Şimşek, "İstanbul Finans Merkezi'ne yakın lokasyonda, büyük projeler geliştirmeye imkân tanıyan arazi bulursak karma bir proje yapmak istiyoruz" bilgisini verdi. 


Sabah