20 / 04 / 2024

Giriş Kayaşehir son başvuru tarihi 26 Nisan!

 Giriş Kayaşehir son başvuru tarihi 26 Nisan!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Giriş Kayaşehir son başvuru tarihi 26 Nisan olarak belirlendi...


Giriş Kayaşehir son başvuru tarihi haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor.


Giriş Kayaşehir son başvuru tarihi 26 Nisan olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin dükkanları olan Giriş Kayaşehir, dükkan, teraslı dükkan ve süpermarketten oluşuyor.


Giriş Kayaşehir projesindeki; dükkanlar 30 metrekare ile 116 metrekare arasında, teraslı dükkanlar 50 metrekare ile 52 metrekare arasında ve süper market 896 metrekare.


Dükkan fiyatlarının 172 bin liradan başlangıç gösterdiği Giriş Kayaşehir ödemeleri ne göre banka kredisi, firma bünyesindeki ödeme alternatifleri ve peşin ödeme yapılabiliyor.


Giriş Kayaşehir projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Banka kredisi de kullanıalbilen Giriş Kayaşehir'de toplam tutarın yüzde 50'sini ödediğinzde geri kalanı 2 senet halinde ödeyebiliyorsunuz.



Telefon: 444 61 71

Web adresi: www.giriskayasehir.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com