19 / 04 / 2024

Kaya City Residence’ta tapular hazır!

Kaya City Residence’ta tapular hazır!

Kaya City Residence’ta tapular hazır. Yeni İstanbul’un giriş kapısı Kayaşehir’ de, Celaloğlu ve E7 Yapı Market işbirliği ile Ağustos ayı sonunda teslim edilecek Kaya City Residence projesinin daire tapuları hazırlandı.


Toplam 6 bloktaki 236 dairenin yüzde 80’ine yakınının satışı tamamlanan projede, bugüne kadar daire satın alanlarla birlikte, kalan son dairelerden satın alanların da tapuları hemen verilecek. Aileleri hedeflediği için stüdyo ve 1+1 daire tipine yer verilmeyen lüks projede, birkaç yıl içinde Kanal İstanbul manzarasına sahip olması beklenen dairelerin fiyatları 297 bin liradan başlıyor.


İstanbul’da planlı kentleşmenin yeni merkezi Kayaşehir’de, TOKİ projesi olmayan ve tümüyle özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi Kaya City Residence, 6 katlı bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Üçüncü havaalanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Sağlık Kent gibi dev projeler ile Mahmutbey ve Olimpiyat Stadı üzerinden bağlanan Metro’nun sağladığı ulaşım kolaylığı sayesinde hızla değerlenen bölgede, inşaatı 5 ay sonra tamamlanacak olan Kaya City Residence’ın, 15.650 metrekarelik arazisinin yüzde 80’i yeşil alan olarak ayrılıyor. 


Oturmak için alıyorlar, alırken kazanıyorlar…


Kaya City Residence’da, dairelerin büyük bölümü kendi oturmayı planlayan ailelere satılırken, satışı süren son dairelerin metrekare fiyatı 2.500 liradan başlıyor. 2+1 dairelerin 297 bin liradan, 3+1 dairelerin de 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede,  yaklaşık 1,5 yıl önce 2+1 dairelerin 159 bin lira, 3+1 dairelerin de 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satışına başlanmıştı. Kaya City Residence’da, inşaat süresince sağlanan yüksek değer artışına karşın, sitenin önünden geçmesi beklenen Kanal İstanbul Projesi’nin, Başbakan tarafından bölgeden geçeceği açıklanan güzergahının resmen açıklanması ile değer artışının daha da hızlanacağı belirtiliyor. 


Kaya City Residence’da, yakında tapularını alarak, okullar açılmadan yeni evlerine taşınma fırsatı elde edecek daire sahipleri, cafesi, taziye ve toplantı odaları, fitness, pilates salonu, Türk hamamı, sauna, çocuklar için açık, yetişkinler için kapalı yüzme havuzları, çocuk parkı, market alanı, site sakinlerine hizmet verecek ücretsiz servisi, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi olanaklar sayesinde, evlerinde 5 yıldızlı otel konforu yaşayacaklar. 


Web: www.kayacity.com.tr  

Satış Ofisi:  0212 486 31 93



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri