28 / 04 / 2024

Giriş Kayaşehir iletişim!

 Giriş Kayaşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir ve Kayaşehir'i birleştiren noktada inşa edilen ve Makro Yapı ile Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Giriş Kayaşehir iletişim bilgileri...


Giriş Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Başakşehir ve Kayaşehir'i birleştiren noktada inşa ediliyor. 


Makro Yapı ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Giriş Kayaşehir, Bahçetepe İstanbul'un dükkanları olarak tasarlanıyor.


Giriş Kayaşehir projesinde normal dükkan, teraslı dükkan ve süpermarket bulunuyor. 


Giriş Kayaşehir iletişim!


Giriş Kayaşehir iletişim bilgilerine göre proje, Kayaşehir'de konumlandırılıyor. Projeye, 444 61 71 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Giriş Kayaşehir projesindeki normal dükkanlar 30 ile 116 metrekare arasında, teraslı dükkanlar 50 ile 52 metrekare arasında ve süpermarket 896 metrekare büyüklüğünde.


Normal dükkanları 172 bin liradan başladığı Giriş Kayaşehir projesindeki teraslı dükkanlar 253 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki süpermarketin fiyatı ise 4 milyon lira olarak belirlendi.


Giriş Kayaşehir ödeme planı!


Giriş Kayaşehir ödeme planı na göre projede, toplam bedelin yüzde 50'si ödeniyor. Geri kalan bedel 2 senet halinde ödenebiliyor. Ya da banka kredisi ile ödenebiliyor.


  Giriş Kayaşehir iletişim!


Telefon: 444 61 71

Web adresi: www.giriskayasehir.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com