07 / 05 / 2024

Folkart Towers'ta tapu teslimleri başladı!

 Folkart Towers'ta tapu teslimleri başladı!

Folkart Towers’ın ilk müşterisi Atilla Dölarslan tapusunu ve plaketini İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın elinden aldı


Kurulduğu günden bu yana İzmir’de ayrıcalıklı projelere imza atan Folkart Yapı’nın geçtiğimiz Mayıs Ayında lansmanı yapılan projesi Folkart Towers yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 200’er metre yüksekliğindeki  40’ar katlı iki kulesiyle daha inşa halindeyken İzmir’in yeni kent merkezinin simgesi olan kulelerin birincisi neredeyse tamamen satıldı. İkinci kulenin satışına devam edilen projede rezidans ve ofis alanların tapuları teslim edilmeye başlandı.  Kulelerde yaşam 2013 yılının sonunda başlayacak.


Tamamlandığında Avrupa’nın en yüksek 5. İkiz kuleleri olacak Folkart Towers bünyesinde çarşı, spor kompleksi, ofis ve rezidanslar bulunan toplam 150 milyon dolarlık bir yatırım.  27.000 m2 arsa büyüklüğüne sahip olan Folkart Towers; ortalama 1.000 kişiye iş imkanı sağlayarak inşa edilecek ve  faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4.000 kişinin çalışacağı ve yaşayacağı dev bir kompleks olacak. 


Folkart Towers bölgenin değerini arttırdı

Alsancak Limanından Bayraklı Turan’a kadar Körfezi çevreleyerek uzanan 550 hektarlık alan İzmir’in yeni kent merkezi ilan edildi. Kuzeyde Liman Caddesi ile Çınarlı Adliyeye kadar uzanan sahil kesimi, batıda Alsancak Garı’yla noktalanan demiryolu, güneyde Yenişehir, doğuda ise Bornova sınırına kadar uzanan bölge içerisinde yer alan yeni  İzmir  kent merkezi  yüksek yapılaşma izni nedeniyle gökdelenler bölgesi olarak da tanınıyor. Bölgede daha önce yaşanan hukuksal sorunlar da  aşıldığı için pek çok firma hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başlayacak. Folkart Yapı yeni kent merkezinin kalbinde konumlanan ilk proje olarak bölgenin gelişiminde ve kalitesinde referans noktası olarak gösteriliyor. Folkart Towers projesinde yerini almış olan müşterilerin elde ettikleri değer artışı ve elde etmeleri beklenen kira gelirleri projeye ve bölgeye olan ilgiyi arttırıyor.


İlk Müşteriye Plaket

Folkart Towers’ın lansmanı yapıldığı gün 600 m2 lik bir ofis alarak ilk müşteri sıfatını elde eden Yöntem Yeminli Mali Müşavirliğin sahibi yeminli mali müşavir Atilla Dölarslan “ Ben Folkart Narlıdere’nin de ilk müşterilerinden biriyim ve şu anda orada yaşıyorum. Folkart Narlıdere’de ev sahibi olmakla çok isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum, bu yüzden Folkart Towers’ın satışa başladığı gün oradan da bir ofis satın aldım. Uzun zamandır İzmir’de güvenlikten otoparka, sosyal tesislerden alışveriş  alanlarına, tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek bir çalışma ve yaşam alanının özlemi içndeydim. Uzun süre bu projeyi beklediğime değmiş” dedi.


İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak Atilla Dölarslan’a tapusunu ve plaketini sunarken yaptığı yatırımın hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Sancak ayrıca önümüzdeki günlerde İzmir’de yatırımlarının süreceğini, yeni projelerin yolda olduğunu söyledi. Mesut Sancak” İzmir’in en büyük alışveriş merkezini kurmak için kolları sıvadık. Eğlenceden otomotive, mobilyadan AVM’ye her ihtiyacı karşılayacak dev bir kompleksle İzmirlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz” dedi.


0232 444 2 278

www.folkarttowers.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri