25 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta ziyarete açılıyor!

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta ziyarete açılıyor!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart’ta hazır. Örnek daireler 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde, Dekor’s tarafından tasarlanıyor.


Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart ayında ziyaretçilere açılıyor. 678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı; büyük balkonları, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat yaşama alanları sunan projenin 2+1 ve 3+1 örnek daireleri, Dekor’s tasarımıyla hayat buluyor

 

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen EVvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı. Projenin, EYG Grubu’nun markalı konutlara mimari tasarım, dekorasyon ve uygulama alanında hizmet veren iştiraki Dekor’s tarafından tasarlanan 2+1 ve 3+1 örnek daireleri, Mart ayında ziyaretçilere açılmaya hazırlanıyor.


İki mahallede 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşan EVvel İstanbul’un büyük balkonları, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat kullanım alanları sunan bu daireleri büyüklükleri, fonksiyonellikleri ve tasarımlarıyla yeni evli çiftler kadar çocuklu aileler için de önemli bir avantaj sağlıyor. Evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap eden proje, 40 bin metrekare arsa alanına sahip bulunuyor.


Lansman Fiyat Avantajları Devam Ediyor

İstanbul’un sağlam zemine sahip büyük uydu kentlerinden biri olan Başakşehir Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek EVvel İstanbul’un 700 milyon TL'lik yatırım değeri bulunuyor. Projede her yaştan konut alıcısına hitap eden geniş sosyal alanlar yer alıyor.


1+1’den 5+1’e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede başlangıç fiyatları ise 230 bin TL'den başlıyor. Projede lansman fiyat avantajları ise halen devam ediyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler