28 / 03 / 2024

Eston Şehir Mahallem açık hava sinema keyfine davet ediyor!

 Eston Şehir Mahallem açık hava sinema keyfine davet ediyor!

Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem, yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri açık havada sinema keyfine davet ediyor...




Az katlı, yeşille iç içe konseptiyle özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’de etkinlikler devam ediyor. Eston Şehir Mahallem yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri açık havada sinema keyfine davet ediyor. Keyifli bir bahçede gerçekleşecek bu özel geceyi, ikram edilen mısır, dondurma ve gazoz nostaljisi daha da renklendirecek. 8 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:30’da gerçekleşecek “Olanlar Oldu” filminin gösterimine 7’den 70’e herkes davetli.


Eylül’de taşın Ocak’ta öde

Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’de hayat Eylül ayında başlıyor. Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan ve 47,5 dönümü açık ve yeşil alan olarak tasarlanan az yoğunluklu bir proje olması. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Projede otopark girişleri, sitenin dış kabuğundan verilerek çocuklara özgür ve güvenli bir mahalle ortamı yaratıldı. Eston Şehir Mahallem’in sunduğu yeni kampanya ile yüzde 1 peşinatla ödemeler Ocak 2018’de başlayacak.


Web : estonsehirmahallem.com

Tel : 444 8616



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler