26 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru'nun lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

 Eston Şehir Koru'nun lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

Tamamlandığında 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak olan Eston Şehir Koru projesinin lansmanı bugün yapıldı...


Türkiye inşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol imzasıyla hayata geçen Eston Şehir Koru bugün  Four Seasons Hotel'de basına tanıtıldı. Gerçekleştirilen basın toplantısına Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Polatyol Grup CFO’su Gökhan Harunoğlu, Evrenol Mimarlık Kurucu Ortağı Mehpare Evrenol, belgesel yapımcısı Serdar Kılıç ve çok sayıda gazeteci katılım gösterdi. 

 

Eston Şehir’in tamamlandığında 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacağını belirten Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Yeni gayrimenkul projemiz Eston Şehir Koru, tıpkı Mahallem projemizde olduğu gibi Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe az yoğunluklu bir proje oldu. Eston Şehir Koru’yu, 4 bin kişilik keyifli bir kasaba olarak planladık. 215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanları ve korularıyla hayat enerjimizi koruyacak çok özel bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.


Eston Şehir Koru projesinde, ağırlıklı olarak villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam bin 90 konut ve 31 ticari birim  olarak inşa edilecek. 2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanan proje 2 oda 1 salondan başlayarak 5,5 oda 1 salona kadar uzanan geniş bir yelpazede konut tipleri 5 bin 500 TL metrekare fiyatıyla satılıyor. 

 

“Hem mahremiyet korundu,  hem sosyalleşme imkânı yaratıldı”


Eston Şehir Koru'yu, yeşille kurduğu doğrudan ilişki ile benzerlerinden ayrışan özel bir felsefeyle tasarladıklarını belirten projenin mimarı Mehpare Evrenol, “Nefes alma noktaları, meydanlar ve korularla donatılan projedeki her metrekare, hem kişisel hayatın ön plana çıkartıldığı, hem mahremiyetin korunabildiği ve aynı zamanda sosyalleşmeye olanak veren bir formda planlandı” dedi.

 

Serdar Kılıç: “Eston Şehir Koru, doğanın içindeki  evimi yaparken yaşadığım heyecanı hatırlattı”

 

Toplantının sürpriz ismi ise doğa dostu kimliğiyle tanınan hayatının önemli bir bölümünü doğayla iç içe geçiren ünlü belgesel yapımcısı Serdar Kılıç oldu. İlk günden beri tabiatla temas eden insanın bedeninin, aklının ve ruhunun daha güzel çalıştığını anlatmaya gayret ettiğini belirten Serdar Kılıç, “Eston Şehir Koru farklı bir proje. Bana doğanın içinde evimi yaparken yaşadığım duyguyu ve heyecanı hatırlattı. Projenin her detayında doğayla kurulmaya çalışılan ilişkiyi, yeşille kurulan doğrudan temasla diğerlerinden farklılaşan felsefesi benim burada olmamı sağladı. Burada yaşayacak çocuklar çok şanslı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Çok az reklam filmi teklifini kabul eden Serdar Kılıç, Eston Şehir Koru projesinin reklam yüzü olacak. 

Şehrin içinde karmaşadan  uzak huzurlu bir yaşam


Eston Şehir Koru projesi lokasyon olarak, Bahçeşehir’de TEM üzerindeki çok özel konumuyla dikkat çekiyor, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşabileceğiniz proje, metro hattı ve hızlı trene yakınlığının getirdiği avantajla da şehrin içinde yer alıyor. 


En değerli bölgede, katlanarak artan en kazançlı bir yatırım


Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip olan ve yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkanlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Bahçeşehir’in en güzel projelerinden olacak Eston Şehir Koru’da yaptığınız yatırım her gün katlanarak değer kazanacak. 

 

Web: http://estonsehirkoru.com

Telefon: 444 86 16



 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, NEF Foldhome