20 / 04 / 2024

Emin İnşaat Wings Towers Kartal'da yükselecek!

 Emin İnşaat Wings Towers Kartal'da yükselecek!

Wings Towers'ın mimari de oluşturduğu üst standartı, Emin inşaatın şantiye tecrübesi ile hayata geçireceklerini kaydeden Bayram Türkmen, bu projenin bölge için yeni bir vitrin olacağını belirtti.


Endüstriyel yapılarla inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olarak ismini duyuran Emin İnşaat, özel konut projeleri ile sektördeki faaliyetlerini hızla sürdürüyor 


Fabrika, depo, iş merkezi gibi birçok ticari ve endüstri yapı konusunda projeler hayata geçiren Emin inşaat özel konut projeleri için kolları sıvamış durumda. İnşaat sektöründe 17 yıldır faaliyet gösteren şirket, İstanbul Anadolu yakasında, Pendik, Kartal, Maltepe semtlerinde modern projeler hayata geçirme hedefinde. Emin inşaatın bu zamana kadar hep nitelikli projeler içerisinde yer aldığını kaydeden şirketin yönetim kurulu başkanı Bayram Türkmen, özel konut alanında da bu çizgiyi sürdüreceklerini belirtti. 


Bayram bey, Emin inşaatı ve sizi yakından tanıyabilir miyiz? 

Sektöre 1984 yılında Üniversiteden mezun olduktan sonra bir inşaat şirketinde çalışarak girdim. Bu şirkette uzun yıllar çalışan ve ortak olarak çalıştıktan sonra kendi şirketimi kurdum. 


İlk önce mühendislik hizmetleri olarak başlayan çalışmalarımızı daha sonra yatırım ve uygulama olarak devam ettirdik. Bu zamana kadar 500bin m2 üzerinde inşaat yaptık. 

Projemizdeki konutlar 2 blok içerisinde yer alacak. Açık ve kapalı yüzme havuzları, Klasik ve İtalyan 2 adet sauna, 1 adet buhar banyosu, Fin ve Türk hamamları, Tenis ve basketbol oyun alanları, Fitness Center, çocuk oyun ve eğlence alanları yer alıyor. Kat bahçeleri ile yüksek katlarda bile insanlara bahçe içerisinde yaşam alanları oluşturduk. 


Wings Towers'ın mimari de oluşturduğu üst standartı, Emin inşaatın şantiye tecrübesi ile hayata geçireceklerini kaydeden Bayram Türkmen, bu projenin bölge için yeni bir vitrin olacağını belirtti. 


Açık ve Kapalı Havuzları, spor ve etkinlik alanları ile modern hayatın tüm insani gereksinimlerinin Wing Towers de olacağını söyleyen Türkmen, Wings Towers sakinlerinin günün her dakikasını dolu dolu yaşayacaklarını belirtti. 


ANAHTAR TESLİMİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ 

Emin inşaat olarak, biz yatırımcılara projelerin en başından itibaren çözüm üretiyoruz. 

Yatırımların fizibilite aşamasından tutun anahtar teslimine kadar her sürecinde onların yanında yer alıyoruz. Uygun maliyetlerde, karlı yatırımları sıfır hata ile uygulamaya geçirip onların hizmetine sunuyoruz. 


Emin inşaat olarak biz sektörümüzde ismimiz gibi emin bir marka olduk. Bunu da bu zamana kadar yaptığımız işlerde almış olduğumuz projeleri söz verdiğimiz kalitede söz verdiğimiz bütçede ve söz verdiğimiz tarih de gerçekleştirmemize borçluyuz. Bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz her projede biz yüzde yüz memnuniyeti yakalamış bir firmayız. Yapımına imza attığımız her projede biz olumlu bir referansa sahip olduk. Buda şirketimizin daha fazla iş yapmasına ve tercih edilir bir firma olmasını sağladı. 


Bu gün iş dünyasında işletmelerin en büyük sermayesi ve birikimi İtibarlarıdır. Bizi de sektörümüzde benzer iş yapan kurumlardan ayıran en büyük özelliğimiz de budur. 

Bu gün Emin inşaat ismi güven ve kalite ile anılan bir kurum haline geldi. Çünkü biz hiçbir zaman ticari karlılığımızı ana hedef olarak kendimize koymadık. Önce para demedik. Hep işimizi en iyi şekilde yapıp bitirmeye çalıştık. Buda emin inşaatı farklı ve değerli kıldı. 


Wings Tovvers projesi mimari ve sosyal donatı alanları ile örnek bir proje. Çok yakında Wings Tovver projesine başlayacaklarını belirten Bayram Türkmen, bu proje ile sektöre yeni bir soluk getireceklerinin de altını çizdi Özel konut projeleri hakkında konuşalım mı? 


Emin inşaat olarak biz endüstriyel yapı projelerimizi yaparken aynı zamanda özel konutlarda yaptık. Kartal ve Maltepe' de konut projeleri yapıp telim ettik. Şuan başlama için gün saydığımız Wings Tower ise bizim vitrin ve mega projemiz olacak. 


Nasıl bir proje Wings Toıvers? 

Wings Towers öncelikle mimari yapısı ve içerisinde yer alan yaşam alanları ile farkı ortaya çıkartan bir proje olacak. Wings Towers da konut alanlar sadece konut sahibi olmayacaklar, mutlu bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarına sahip olmuş olacaklar. Kartal' da yapımına başlayacağımız projemiz ulaşım akslarına ve toplu taşımaya yakın bir lokasyonda olacak. Wings Towers da 1 + 1 den 3+ 1 e farklı m2 le rde daireler yer alıyor. 


Bundan sonraki hedefler neler? 

Emin yapı olarak biz endüstriyel yapı konusundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Çünkü bu konuda bir oterite olduk. Bunun yanın da özel konut ve iş merkezi projelerimize daha da ağırlık vereceğiz. Modern ve konsept projeleri hayata geçirerek bu alanda da markamızı ve kurumumuzu güçlendireceğiz. Ülkemizin dünya devleti olma yolunda attığı adımlara, ulaşmak için bir özel sektör kurumu olarak Emin inşaatın katkı sağlayacağı kanaatindeyim. 


Biz ülkemizi çok seviyoruz, bu ülkenin vatandaşı olarak üzerimize düşen ne ise onu yapma hedefi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son 10 yıla baktığımızda ülkemizin dünyadaki ağırlığı, oteritesi, imajı son derece güçlendi. Mevcut hükümetin yönetim ve vizyon olarak yaptığı işler bizleri de cesaretlendiriyor ve heyecanlandırıyor. 


Bizde çalışmalarımıza tempomuzu hiç düşürmeden devam ediyoruz. 


HaberTürk



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler