19 / 04 / 2024

Elitist Park Konutları'nı almak için acele edin! Yüzde 1 peşinat!

 Elitist Park Konutları'nı almak için acele edin! Yüzde 1 peşinat!

Toplamda 123 konutu bünyesinde barındıran ve İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumlandırılan Elitist Park Konutları'nı almak için acele edin. Fiyatların 185 bin 237 liradan başladığı Elitist Park Konutları'nda yüzde 1 peşinat fırsatından yararlanılabiliyor...


Elitist Park Konutları, İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da Yapı Türk tarafından inşa ediliyor. Toplamda 123 konutu bünyesinde barındıran Elitist Park Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Elitist Park Konutları teslimleri!


Teslimlerinin hemen yapıldığı Elitist Park Konutları ' Almak için acele edin, ödemek için değil' sloganı ile dikkat çekiyor.


Konut büyüklüklerinin 62 metrekare ile 152 metrekare arasında farklılık gösterdiği Elitist Park Konutları'ndaki 1+1'ler 62 metrekare ile 80 metrekare arasında, 2+1'ler 92 metrekare ile 111 metrekare arasında ve 3+1'ler 152 metrekare olarak tasarlanıyor.


6 bin metrekare alan züerinde 2 bloktan oluşan Elitist Park Konutları'nda; kapalı otopark, çocuk havuzu, çocuk parkı, kafeterya, meyve bahçeleri, kapalı çocuk oyun alanı, yazlık sinema, yetişkin havuzu, fitness salonu ve benzeri aktivite alanları bulunuyor.


Elitist Park Konutları fiyat!


Elitist Park Konutları fiyatları 185 bin 237 liradan başlıyor.


Elitist Park Konutları ödeme planı!


Halkalı'da inşa edilen ve satışa sunulan son 43 dairenin kaldığı  Elitist Park Konutları ödemeleri ister banka rkedisi ile ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile gerçekleştirilebiliyor. Projede yüzde 1 peşinat ödenerek konut alınırken, yüzde 24'ünü 1 yıl sonra ödeyip banka kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz. Üstekil Elitist Park Konutları'nda KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


Elitist Park Konutları iletişim;


Elitist Park Konutları telefon; 0212 472 65 00

Elitist Park Konutları mail; www.elitistpark.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com