25 / 04 / 2024

Elit Royal Residence projesinde sona yaklaşıldı!

Elit Royal Residence projesinde sona yaklaşıldı!

Son yıllarda konut ve iş merkezi projelerinin gözde merkezlerinden Beytepe'deki butik projelerden Elit Royal Residence'da sona yaklaşıldı. Mert Yıldızhan, Alman markalarını tercih ettiklerini anlattı.



Son yıllarda konut ve iş merkezi projelerinin gözde merkezlerinden Beytepe'deki butik projelerden Elit Royal Residence'da sona yaklaşıldı. Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan, akıllı ev konseptindeki daireler ile ofis kullanımlarının birbirini etkilemeyecek şekilde projelendirildiğini belirterek, dairelerde ağırlıklı olarak Alman markalarını tercih ettiklerini anlattı 


¦ Projenizi anlatır mısınız? 

Elit Royal Residence, Beytepe bölgesinde toplam 35 konut ve 5 mağazadan oluşuyor. Proje için her katta 2 daire tasarladık. 

Dairelerin hepsi Beytepe Ormanı manzaralı. 

Projenin bulunduğu încek Bulvarı da şu anda Ankara'nın en çok gelişmekte olan bölgelerinden birisi. Haziran 2012'de başladık. 

Mayıs 2014'te anahtar teslimini yapıyoruz. 

Şu anda inşaatın yüzde 80'inini tamamlamış durumdayız. Eğer hava şartları uygun olursa Nisan ayında daireler biter Ağustos ayında da teslimatlara başlarız. O bölgedeki en hızlı projelerden biriyiz. 


¦ Projenin özellikleri neler? 

Konut, ticaret ev ve ofis kullanımlarının birbirlerinin işleyişini etkilemeyecek şekilde çözümlenmesine özen gösterilen projede, ticari kullanım ayrı bir blok olarak ayrılmış, cadde cephesinde mağazalara, arka cephesinde ise ev/ofis birimlerine yer verilmiştir. Ticari bloğun hemen yanmda yükselen 17 katlı kule ise konut birimlerini içermektedir. Böylelikle 3 ayrı fonksiyon barındıran projede, bu fonksiyonların, cephe yönleri, • girişler, açık kullanım alanları ile ayrımı sağlanmaktadır. 

Yalın ve çağdaş cephe malzemeleri, yere kadar camları, ferah ve yüksek giriş holü ve kat holleri, kullanışlı iç mekan büyüklükleri projenin önde gelen özellikleridir. 

Önemli markalar 


¦ Dairelerde nelere dikkat ettiniz? 

Bizim dairelerimiz semte göre metrekare farkımız var. Dairelerimizin kullanım alanları 160 metrekare. En büyük avantajımız kullandığımız markalar. Çok ünlü Mert Yıldızhan Ankara'da hiçbir mühendisin veya inşaatçının kullanamayacağı pahalılıktaki malzemeleri tercih ettik, örneğin, mutfakta tamamen birinci sınıf bir Alman markasını kullandık. Dairelerimizde ağırlıkla Alman markalarını tercih ettik. Yerdeki seramiklerden duvar kağıtlarına, musluklar banyolar hepsini çok iddialı My bir şekilde dünyanın en pahalı markalarından 5^ seçtik. Binananın tamamı bu şekilde yapıldı. Akıllı ev sistemimiz var. Evin tamamı akıllı ev sistemiyle döşendi. 

İstediğiniz zaman telefon veya tablet bilgisayarınızdan perdeleri indirip kapatmadan kaloriferleri açıp kapatmaya kadar her türlü rahatlığı imkanı müşterilerimize sağlıyoruz. 

Bir residence hizmeti verecek bir konsept oluşturduk. 7/24 özel güvenlik görevlimiz olacak. Giriş katta bir resepsiyon ve bekleme alanı olacak. Katlarda iki daire olduğu için ses ve ısı yalıtımı en üst düzeyde. Projemizi de Nami Hatırlı, Hatırlı Mimarlık çizdi. 

Ankara'da çok seçkin işler yapmışlar. 

"Önceden alan kazanır" 


¦ Şu ana kadar projeye ilgi nasıl? 

Satış ofisini Haziran ayında kurduk. Maketten satma değil ama müşteriye gerçekte ne aldıysa onu gösterebilmek istedik. Dolayısıyla binamiz bittikten sonra örnek daireyi hazırladık. Haziran ayından beri satışta olan dairelerimizin yüzde 50'sini sattık. Faiz oranlarında ve kurlarda bir dalgalanma olsa da bizim fiyatlarımız sabit. Aldığımız tüm ürünleren yüzde 80'i ithal olduğu için hepsi Euro bazında geliyor. Ama bunları müşterilerimize yansıtmamaya çalışıyoruz. 


¦ Projeniz oturma amacı yanında yatırım amaçlı da kullanılabilinir mi? 

Semt gereği Beytepe yeni gelişmekte olan tamamen yatırıma uygun bir semt. Bölge sürekli geliştiği için değerlenen bir bölge, önceden alan kazanır. 


¦ Sizden ev sahibi olan müşterilerinizin ne gibi avantajları olacak?

Projemizde bir kere kalite en ön planda. Malezemelerin ve inşaat en iyi kalitede yapılıyor. Butik bir proje olduğu için, burada ev sahibi olan aileler birbirini daha yakından tanıyacaklar. Güvenliği üst düzeyde . 

huzurlu bir ortam onları bekliyor, larda iki daire bulunduğu için epheli bir manzaramız var. 

ara, konfor ve kalite en üst ededir. Isı yalıtımı ön planda, anlığın belirlediği ölçülerin neredeyse 2,5 katı fazlası bir ısı yalıtımı. İnsanlar ilk başta ısı yalıtımının önemini anlamayabilirler ama bir dairenin ısınması aidatlar anlammda çok önemli. Yani aidat konusunda cazip bir bina. Zaten kalorimetre hesabıyla ısındığı için daireler, daire sakinleri yaktığı kadirini ödeyecekler. Katta iki daire olması çok avantajlı. Komşulardan birbirlerine kesinlikle bir rahatsızlık olmayacak. Oyun parkı, süs havuzu 


¦ Sitenin peyzaj özellikleri neler? 

Bizim arsamızın sadece 4 bin metrekarenin 500 metrekaresi binanm arsada kapladığı alan. 

Yaklaşık 2 bin 500 metrekare bir peyzaj alanı var. Üst düzey bir oyun parkı süs havuzu ve güzel bir yürüyüş alam olacak. 


¦ Sizden ev alan insanların ne gibi avantajları olacak? 

Bugüne kadar lüks konut projeleri kule tarzında çok katlı olmuştur. Bu konut butik olarak tasarlandığı için her ayrıntı titizlikle incelendi. Mahalle kültürü dediğimiz bir olgu vardır. 'Ev alma komşu al' diye bir olgumuz da var bizim. Burada insanlar komşularını rahatlıkla tanıma şansı bulacaklar. 

Kapıdaki güvenlik görevlisi bile 35 daireyi rahatlıkla tanıyabileceği için güvenlikte üst düzeyde olacak. 



Milliyet Ankara / Başak Ateş




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler