16 / 05 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul satılık!

 Dumankaya Ritim İstanbul satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Dumankaya tarafından hayata geçirilen ve içinde hem ofis hem konut barındıran Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire fiyatları...


Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. 


Toplam 863 rezidans, 250 home ofis ve 114 ticari üniteden oluşan Dumankaya Ritim İstanbul projesi, 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Projede; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1 buçuk oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul projesindeki konutlar 36 metrekare ile 162 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire fiyatları!


Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire fiyatları 205 bin TL'den başlıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri!


Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri ne göre projede banka konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje kapsamında firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Toplam daire bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyip, yüzde 10'unu ara ödeme ile ödedikten sonra 42 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.


Ayroca Dumankaya Ritim İstanbul'da, tamamı peşin ödemelere yüzde 10 inidirm uygulanıyor.


Dumankaya Ritim İstanbul projesinde; sauna, açık yüzme havuzları, lobi alanları, Cadde mağazaları, dinlenme alanları, jakuzi, kütüphane ve seyir terası ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Dumankaya Ritim İstanbul projesi, Kartal Metrosu'na 150 metre, Maltepe Deniz Otobüsü'ne 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


0216 511 58 00

www.ritimistanbul.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com