18 / 05 / 2024

Dumankaya Ritim fiyat bilgisi!

 Dumankaya Ritim fiyat bilgisi!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar bir çok farklı konut seçeneğinden oluşan ve Dumankaya imzası ile Maltepe'de yükselen Dumankaya Ritim fiyat bilgisi...


Dumankaya Ritim projesi, İstanbul Anadolu Yakası maltepe'de inşa ediliyor. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar bir çok farklı konut tipinden oluşan Dumankaya Ritim projesi, 32 bin 500 metrekare üzerinde hayata geçiriliyor.


Projede; 863 rezidans, 250 home ofis ve 114 ticari alan bulunuyor.


Dumankaya tarafından hayata geçirilen Dumankaya Ritim'de eyr alan daireler 36 metrekare ile 162 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Dumankaya Ritim fiyat!


Dumankaya Ritim fiyat ları 179 bin liradan başlıyor.


Anadolu Yakası'nda Adalar'ın hemen karşısında yer alan ilçe Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim projesinde peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Dumankaya Ritim projesinde banka kredisi ile ve firma bünyesindeki seçeneklerle ödeme yapılabiliyor. Projede 42 ay 0 faiz oranından yararlanılabiliyor.


Projede; Sauna, açık yüzme havuzları, lobi alanları, Cadde mağazaları, dinlenme alanları, jakuzi, kütüphane ve seyir terası, ofis ve bürolar, spor ve sağlık merkezi ve benzeri alanlar bulunuyor.


Kartal Metrosu'na 150 metre mesafede yer alan Dumankaya Ritim projesi, Maltepe Deniz Otobüsü'ne 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika mesafede yer alıyor.


0216 511 58 00

www.ritimistanbul.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com