28 / 03 / 2024

Demir La Vida'da teslimlerin daha erken yapılması hedefleniyor!

Demir La Vida'da teslimlerin daha erken yapılması hedefleniyor!

Demir İnşaat’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki projesi ‘Demir La Vida’ tüm hızıyla yükseliyor. Geniş yeşil alanların yanı sıra göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken teslim edilmesi hedefleniyor.


İstanbul’un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece’de,  Demir La Vida  projesini geliştirerek bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile buluşturan Demir İnşaat, lüks ile prestijin harmanlandığı projesinin inşaatında hızla ilerliyor. İnşaat seviyesi her geçen gün yükselen projede kalan sınırlı sayıdaki dairelerden birine sahip olmak üzere anlaşmalı bankalardan kredi almak da artık mümkün.


Çeşitli bankaların garantörlüğünde 12 aydan 120 aya kadar değişen çeşitli vadelerle konut kredisi alabilen tüketiciler, akıllı ev teknolojileri ile donatılmış konforlu bir projede oturmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Ortadoğu’nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida, Kuzey Marmara Otoyolu ve üçüncü havalimanı gibi büyük yatırımlarla yıldızı parlayan Büyükçekmece’de, 5 blokta 379 konut ve 30 ticari ünite olarak inşa ediliyor.


Avrupalı ve Ortadoğulu zenginlerin de tercihi

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, hızlı bir şekilde devam eden projenin Avrupalı ve Ortadoğulu zenginlerin de tercihi olduğunu belirterek, “Demir La Vida Büyükçekmece’de daha şimdiden yükselen bir değer olarak ön plana çıktı. Ayrıca Demir La Vida, Ortadoğu’nun en çok bilinen projesi olarak da değerini her geçen gün artırıyor ve gurur kaynağımız oluyor. Projede şu ana kadar yapılan satışların yüzde 60’ı yabancılara yapıldı. Hem Avrupa’dan hem de Ortadoğu’dan varlıklı aileler projemizden ev aldılar. Demir La Vida, 3. havalimanına olan yakınlığı ve şehir gürültüsünden uzak konumu ile önümüzdeki dönemde de İstanbul içinde en çok konuşulan projelerden biri olmaya devam edecek.” dedi.


Deniz, Göl ve Yeşil Alanlar Bir arada İspanyolca “hayat” anlamına gelen “La Vida”dan adını alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylarla farklılaştırıldı. Bunların yanı sıra Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida’nın yüzde 76’sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da daire fiyatları 365 bin TL’den başlıyor.


42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida’da büyüklükleri 61 ila 500 metrekare arasında değişen 379 adet konut yer alıyor.


1+1 daire tipinden 5,5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği sunan Demir La Vida, ticari üniteleriyle de akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Büyüklükleri 90 ila 630 metrekare arasında değişen 30 adet ticari birimin de satışa çıkacağı projenin yapımına Nisan 2014’te başlandı ve projenin önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.


Tabletten kontrol edilebilen akıllı ev

Demir La Vida’da tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla kullanılan “Akıllı Ev Sistemi” ile tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması ayarlanabiliyor.


Çocuklar Servis Beklerken Üşümeyecek

Zengin sosyal tesisleri, havuzları ile fark yaratan, okul öncesi çocukların da düşünüldüğü Demir La Vida içerisindeki oyun alanları sayesinde anne babalar da, minikler de rahat edecek. Okula giden çocuklar için, özel servis bekleme odası sayesinde hava koşullarına karşı korunan çocuklar, okul dönüşü etüt salonunda ödevlerini tamamlayarak eve keyifle dönecek. Toplantı odaları, doğum günü partileri düzenlenebilecek lounge alanları da Demir La Vida’nın zengin sosyal olanakları arasında yerini alıyor.