20 / 04 / 2024

Demir La Vida satışta! Fiyatlar 183 bin liradan başlıyor!

Demir La Vida satışta! Fiyatlar 183 bin liradan başlıyor!

Demir İnşaat'ın akıllı ev konseptiyle geliştirdiği La Vida projesinde, iki haftada 50 konut satıldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, "Bu yıl toplam 860 milyonluk yatırım planlıyoruz" dedi...


Demir İnşaat'ın akıllı ev konseptiyle geliştirdiği La Vida projesinde, iki haftada 50 konut satıldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, "Bu yıl toplam 860 milyonluk yatırım planlıyoruz" dedi.



Demir İnşaat, Büyükçekmece'de 220 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği yeni projesi Demir La Vida'yı görücüye çıkardı. Lansman öncesi yoğun talep gören yatırımda iki haftada 50 konut satıldı. Toplam 449 konuttan oluşan projenin satışa çıkan 250 dairesine yaklaşık 500 talep geldi. Demir La Vida'yı akıllı ev konseptiyle geliştirdiklerini söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Projemizde aidatların metrekaresi 1 lira 50 kuruş olacak. Bu sistemle inşa edilen konutlar elektrik, su ve doğalgaz tasarrufu sağlıyor" diye konuştu. Toplam 6 bloktan oluşan projedeki bloklardan birinin satışa kapalı olduğunu söyleyen Demir, "3'üncü Havalimanı'na yakınlığı nedeniyle bir bloku 4 yıldızlı iş oteli yapabiliriz" diye konuştu. 


3 YENİ PROJE 

Bu yıl içinde toplam 860 milyonluk yatırım planladıklarını açıklayan Hamit Demir, "La Vida haricinde İzmir ve Sultangazi projemizi lanse edeceğiz. İzmir Gaziemir'de son aşamaya geldik. 500 konutu eylülde satışa çıkaracağız. Bin 200 konutluk Sultangazi projesini de 55 dönümlük arazi üzerine inşa edeceğiz" dedi. İstanbul Maltepe'de de yeni bir araziyle ilgilendikleri bilgisini paylaşan Demir şunları anlattı: "Ancak mal sahipleri yüksek pay istiyor. Bu da maliyetleri artırıyor. Arazi maliyetleri nedeniyle kâr marjımız yüzde 10'lar seviyesinde." 


UKRAYNA'DA 30 MİLYON $'LIK YATIRIM BEKLİYOR

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik, inşaat sektörüne de yansıyor. Ukrayna Kiev'de 530, Vinnitsa'da ise 22 dönüm arazi aldıklarını söyleyen Hamit Demir, "Ukrayna'daki karışıklık, ekonomiyi de etkiliyor. Burada arazi aldık, projeleri hazırladık ancak yatırımları şimdilik durdurduk. Arsalara 25 milyon dolar yatırdık. Oradaki yatırımımız da 5 milyon dolara ulaşmıştı. Projeler için 500 milyon dolarlık yatırım planlıyorduk" diye konuştu.


METREKARESİ 3 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Demir La Vida projesi 110 bin metrekare inşaat alanına sahip. 62 bin 410 konut alanı, 19 bin 500 metrekare de satılabilir ticari alan bulunuyor. Projede yatırımda büyüklükleri 61 ile 500 metrekare arasında değişen 449 konut yer alıyor. 2016'da tamamlanacak projenin ortalama metrekare fiyatları 3 bin 500 TL, konut fiyatları ise 183 binden başlıyor.



Sabah Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler