25 / 04 / 2024

Dap Dalga Kule fiyat listesi!

 Dap Dalga Kule fiyat listesi!

Dap Dalga Kule fiyat listesi bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Dap Yapı Maltepe Dalga Kule'de teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak...


120 milyon yatırım bedeli ile Dap Yapı tarafından inşa edilen Dalga Kule projesi 2 blok halinde yükseliyor. Dap Dalga Kule fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Maltepe'de konumlandırılan Dalga Kule Evlerinde sadece stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Dalga Kule Evlerinde satışlar devam ediyor.


Dalga Kule ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2014 olarak cevap veriliyor. Maltepe Dalga Kule resimleri için isimli www.dalgakule.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Dalga Kule Maltepe'de yer alan stüdyo dairelerin alanları 52 metrekare ve 1 oda 1 salon dairelerin alanları ise 76 metrekare olarak belirlendi.


15 adet dükkana da yer verilen Burgu Kule'de bloklar 22 katlı olarak inşa ediliyor. Dap Dalga Kule fiyat listesi bilgisinden hemen önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. 


Dalga Kule'de fitness center, Türk hamamı, masaj odaları, yüzme havuzu ve koşu parkurları yer alıyor. Dap Dalga Kule  fiyat listesi için 444 33 39 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Maltepe Dalga Kule nerede?

Dalga Kule adres: Altayçeşme Mah. Çam Sokak No:16 Maltepe / İstanbul


Dalga Kule telefon numarası: 

telefon: 444 33 39

Web Adresi: www.dalgakule.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com