26 / 04 / 2024

Dap Bumerang İstanbul'un ortası Çağlayan'da yükseliyor!

 Dap Bumerang İstanbul'un ortası Çağlayan'da yükseliyor!

Bugüne kadar bir çok projeye imza atan ve son zamanlarda çıkan televizyon reklam filmleri ile dikkatleri üzerine toplayan Dap Yapı İstanbul'un ortası Çağlayan'da yeni bir ofis projesi inşa ediyor...


Bumerang Çağlayan projesi, Bugüne kadar bir çok projeye imza atan ve son zamanlarda çıkan televizyon reklam filmleri ile dikkatleri üzerine toplayan Dap Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Anadolu Yakası'nda bulunan mimari açıdan zengin olan projelerin inşası devam ederken, Dap Yapı Avrupa Yakası'nda da yeni bir ofis projesi gerçekleştiriyor. 


Dap Bumerang İstanbul'un ortası Çağlayan'da yükseliyor. 3 haftada tamamının satılarak satış rekorları kırdığı Çağlayan Z Ofis projesinin hemen yan tarafında hayata geçirilen Dap Bumerang projesi 80 adet ofis ve 15 adet dükkan olmak üzere toplam 95 adet bağımsız bölümden oluşuyor.


Dap Bumerang iletişim!


Dap Bumerang iletişim bilgilerine göre projeye 444 33 39 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Dap Bumerang fiyat!


Dap Bumerang fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.


İçinde bulunan ofis büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp 132 metrekareye kadar yükseldiği Dap Bumerang projesi 8 katlı olarak tasarlanıyor. Proje 12 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Dap Bumerang nerede?


Dap Bumerang Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent ve Maslak'a çok yakın mesafede yer alıyor.


Dap Bumerang irtibat!


Dap Bumerang Telefon: 444 33 39

Dap Bumerang Web Adresi: wwww.dapyapi.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler