28 / 04 / 2024

Crown Palace fiyatları 239 bin TL'den başlıyor!

Crown Palace fiyatları 239 bin TL'den başlıyor!

2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, son projesi Crown Palace ile dikkat çekti. Projede yer alan konutların fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, son projesi Crown Palace ile dikkat çekti. Proje daha lansmana çıkmadan, İngiltere, Kuveyt, Suudi Arabistan, Katar ve Türk yat ırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı ve yüzde 40'ının satışı şimdiden gerçekleştirildi. 


KİRALAMA DESTEĞİ 


Beyiikdüzü'nde yükselen Crown Palace, otel ve saray atmosferini bir arada sunuyor. 

"Otelde yeriniz değil, eviniz olsun" mottosuyla hayata geçirilen Crown Palace,  İstanbul  'da yatırım odakh projeleri markajma alan yabancı yatırımcılar için de alışılmışın dışında bir proje olarak dikkat çekiyor. Projede profesyonel konut kiralama desteği ile dairelerin apart. otel kiralamasına uygun standartlarda, belirlenen dönemlerde kiralaması yapılabiliyor. Babacan Yapı Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, Crown Palace projesini hem yerli hem de yabancı yatırımcıların beklentilerine cevap verecek şekilde planladıklarım, alıcısına önemli bir kar sağlayacağuu söyledi. 


Takvim