18 / 04 / 2024

Babacan Yapı'dan yabancılara özel Crown Palace!

Babacan Yapı'dan yabancılara özel Crown Palace!

Yabancı özel proje Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı


Yabancı özel proje Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı Mütekabiliyet Yasası'nın ardından emlak sektörüne artan yabancı ilgisi şirketleri harekete geçirdi. Babacan Yapı Türkiye'nin sadece yabancı yatırımcılara özel ilk projesini geliştirdi. 'Otel konforunda ev' konseptiyle tasarlanan Crown Palace'ın, daha lansmana çıkmadan yarıya yakını satıldı. 


İngiliz ve Osmanlı mimarisinin geleneksel detaylarıyla günümüz teknolojisini bir araya getiren projenin yüzde 40'ı Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılar tarafından satın alındı. 


AMAÇ FARK YARATMAK 


Sektörde yabancı yatırımcıya yönelik projelerin giderek arttığına işeret eden Babacan Yapı Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, "Yerli yatırımcının yanı sıra yabancıların da ihtiyaçlarını dikkate alan projelerle sektörde fark yaratmayı sürdürüyoruz. Crovvn Palace'ın lansmanı gerçekleşmeden, yüzde 40'mı sattık" dedi. 

Babacan, yabancılara yönelik satışı artırmanın ancak onların beklentilerine uygun projeleri hayata geçerek sağlanacağını söyledi. 


YABANCI YATIRIMCI


İstanbul'un yeni metropolü Beylikdüzii'nde yükselen, geniş teraslı 1+1, 2+1, 3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. 


Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor. Hazirana kadar sürecek lansmana özel kampanya kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Özellikle Ortadoğulu yatırımcılar için ultra lüks standartlarda yapılan Crovvn Palace'ta deniz manzaralı siiitlerdeki ankastreler ise hediye olarak sunuluyor. 


Otel ve saray mimarisi bir arada Crown Palace'ta süitler, botanik bahçeleri ve özel peyzaj tasarımlarıyla bütünleşmiş durumda. Sadece evde değil dinlenme alanlarında da keyifli vakit geçirmek için inşa edilen dev dinlenme tesisi, 7/24 hizmet veriyor. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinin tam ortasında, Marmarapark AVM ve Torium AVM'ye 2 kilometre uzaklıkta olan projede güvenlik de öne çıkıyor. Kamera sistemleri ve profesyonel güvenlik kadrosuyla araç ve mülkler sürekli gözleniyor. 


Sabah 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler