16 / 04 / 2024

Büyükçekmece Demir La Vida daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor!

Büyükçekmece Demir La Vida daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor!

Demir La Vida, akıllı ev teknolojisi ile inşa ediliyor. Bölgenin akıllı ev teknolojisi ile yapılan ilk projesi özelliği taşıyan 220 milyon TL'lik Demir La Vida'da daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor...


Gayrimenkul sektöründe 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat'ın Büyükçekmece'de temelini attığı yeni projesi Demir La Vida, akıllı evteknolojisi ile yapılıyor. Bölgenin akıllı ev teknolojisi ile yapılan ilk projesi özelliği taşıyan 220 milyon TL'lik Demir La Vida'da daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor. 

6 Blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşan Demir La Vida Projesi'nin basın lansmanında konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, hiç reklam yapmadan 500 ön talep aldıklarını bunların 50'sinin ise satışa döndüğünü söyledi. 


Akıllı ev teknolojisine sahip projede tablet ya da cep telefonlarından tek tuşla yapılan işlemle ocaktaki yemeğin ısıtıldığını, muslukların kapatılabildiğini, eğlence sisteminin açılıp kapatılması gibi pek çok şeyin yapılabildiğini anlatan Demir, "Bu sistemle aynı zamanda elektrik, su ve doğalgaz masrafları düşürülebiliyor. Böyle metrekare başına aidat miktarı 1.5 lira şeklinde olacak" dedi. 730 araçlık otopark bulunacak projenin üçüncü havalimanına konum itibariyle yakın olacağını belirten Halit Demir, bu nedenle Alman bir pilot ve teknisyenin projeden ev aldığını kaydetti. Projelerinin bir yılda yüzde 50'ye yakın değerlendiğini kaydeden Hamit Demir, bunların yanında Maltepe'de bir arazi ile ilgilendikleri bilgisini verdi. 


İnşaat malzemesi zamlandı Hamit Demir, "Döviz kurunun etkisi ile inşaat malzemelerinde yüzde 30 pahalanma yaşandı ve döviz kuru geriye gitmesine rağmen inşaat malzemelerine gelen zamlar geri çekilmedi. Bu sebeple sektör mayısta bunu konut fiyatlarına yansıtmak durumunda kalacak. Çünkü yüzde 12 kâr ile yüzde 30'luk zamları karşılamak kolay değil" dedi La Vida projesinde şu ana kadar 20 milyon liralık yatırım yapıldığını kaydeden Genel Müdür Hakan Acar ise geçen yıl satışa çıkan 776 rezidanstan oluşan Demir Romance projesinin sürdüğünü belirtti. Acar, bu projelerin yanı sıra, eylülde İzmir'de 500 dairelik proje ve ekimde ise Gaziosmanpaşa Sultangazi sınırındaki 200 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi. 


Dünya



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri