29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

 Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul ' da konutların yüzde 70' i satıldı...


Emlak Konut'un Başakşehir'deki lüks projesi Bulvar İstanbul, 5 ayda konutların yüzde 70'inin satışını tamamlayarak rekor kırdı.



Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı. Bulvar İstanbul, satışa çıktığı 2013 yılının son çeyreğinden bu yana yaklaşık bin 50 adet konut satışı gerçekleştirdi. Toplam inşaat alanı 110 bin metrekare olan Bulvar İstanbul'da dairelerin metrekaresi 2 bin 900 TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 5 ay gibi kısa bir sürede konutların yüzde 70'inin satıldığını anlatan Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan satıştaki başarının sırrının lokasyon ve doğru proje olduğunu söyledi. Bilal Aydoğan "Yaklaşık 1050 dairenin satıldığı Bulvar İstanbul'da Emlak Konut'un raporlarına göre son beş ayın satış ve hasılat birinciliğini elimizde tutuyoruz. Bölgenin özelliklerini ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, araştırmalar yaparak çok iyi hakim olduğumuz bir bölgede hayata geçirdiğimiz Bulvar İstanbul Projesi tamamlandığında ev sahiplerine yaklaşık olarak yüzde 70 ile 80 oranında prim kazandırmasını öngörüyoruz" dedi. 


LOKASY ON AVANTA JIMIZ VAR 

Bulvar İstanbul'un kullanım özelliklerinin yanı sıra lokasyon avantajının da satışlardaki başarıyı ciddi oranda etkilediğinin altını çizen Bilal Aydoğan "İstanbul'un en değerli lokasyonlarından birinde hayata geçirdiğimiz Bulvar İstanbul projesi ile son dönemlerin kısa sürede en çok satış gerçekleştiren projeleri arasında ilk sıralarda yer alıyoruz" dedi. 


2016'DA TESLİM BAŞLIYOR

Bulvar İstanbul, TEM Otoyolu'na 3. Köprü'ye, Kanal İstanbul Projesi'ne ve Sağlıkkent'e yakın bir lokasyonda bulunuyor. Yüzde 75 yeşil alan üzerinde tasarlanan projenin 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor. Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Son dönemde kısa sürede satışı gerçekleştirilen proje olarak dikkat çeken Bulvar İstanbul, satışa çıktığı tarihten itibaren çıkış fiyatlarına oranla yüzde 40 oranında prim sağladı" diye konuştu.


EN ÇOK GELİR ELDE EDEN PROJE OLDU

Bulvar İstanbul'da aralıkta 182 bağımsız bölüm satışından 70.1 milyon lira, ocakta ise 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon lira gelir elde edildi. Proje, martta da 111 adet konut satışı ile adet bazında birinci, 43.6 milyon TL'lik gelir ile ikinci oldu. Bulvar İstanbul, son olarak da mayısta 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olarak 57.1 milyon TL hasılat elde etti.


Sabah