29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul teslim tarihi!

 Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Bulvar İstanbul teslim tarihi bilgisine göre daireler 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Kayaşehir Bulvar İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL'den başlıyor...


İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat ortaklığı ile yaşama geçiriliyor. Bulvar İstanbul teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


1.500 adet daireden meydana gelen Bulvar İstanbul Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri tasarlandı.


Bulvar İstanbul projesi ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor.  Bulvar İstanbul Evlerinde yer alan dairelerin alanları 82 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiyor.


Bulvar İstanbul teslim tarihi:


Bulvar İstanbul teslim tarihi kapsamında projede yer alan dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 400 TL'den başlıyor.


Bulvar İstanbul Evlerinde yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, fitness center, oyun alanları, sauna, buhar odası, dinlenme alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesi satış ofisi ile 444 66 10 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Bulvar İstanbul telefon numarası:

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com