12 / 05 / 2024

Brooklyn Park projesi satışa çıktı! Fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor!

 Brooklyn Park projesi satışa çıktı! Fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor!

Yeni Fikirtepe'nin sembol projesi Brooklyn Park, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. 10 Haziran'a kadar avantajlı fiyatlar geçerli olacak. Projede konut fiyatları 379 bin liradan başlangıç gösteriyor...



Yeni Fikirtepe'nin sembol projesi Brooklyn Park 14 Mayıs Çarşamba günü, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. 10 Haziran'a kadar avantajlı fiyatlar geçerli olacak. 


Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ın 14 Mayıs'ta tanıtımı yapıldı. İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Yeni Fikirtepe'de sembol niteliğinde konumlanan Brooklyn Park, bölgenin en hareketli noktasında yükseliyor. 


İSTANBUL'UN KALBİ KONUMUNDA


İstanbul'un en eski yerleşim alanları arasında yer alan Yeni Fikirtepe, şehrin kalbi niteliğinde bir konuma sahipken, yeni ulaşım araçlarıyla da da değerleniyor. 


E5 ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine, Metrobüs, Deniz otobüsü, Marmaray ve 2015 yılında açılacak Avrasya Oto Tüneli'ne çok yakın bir noktada yer alan Yeni Fikirtepe, ulaşım açısından büyük avantaja sahip.


Çevresindeki alışveriş merkezleri, beş yıldızlı oteller, hastaneler ve üniversiteler ile Yeni Fikirtepe şimdiden her türlü ihtiyaca cevap verebilecek durumda.


BİNANIN OTURUM ALANI YÜZDE 15


Yeni Fikirtepe toplam 1.3 milyon metrekare arazi üzerine kuruluyor. Bina yükseklikleri 80 metre ile sınırlanmış durumda. Binaların oturum alanı ise yüzde 15'e geliyor. Yeni Fikirtepe'nin yüzde 25'i yeşil alana ayrılmış. Yeni Fikirtepe 4 milyon metrekare inşaat kapasitesi ile, 140.000 kişinin yaşayacağı, 60.000 kişinin çalışacağı yeşili bol, geniş bulvarları ve yolları ile ferah bir kente dönüşecek. 


Brooklyn Park projesinde her ihtiyaca yanıt verebilen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


10 Haziran'a kadar sürecek avantajlı lansman fiyatları kapsamında projede fiyatlar 1+1 daireler için 379 bin TL'den başlıyor. 2+ 1 daireler 556 bin TL'den, 3+1 daireler ise 786 bin TL'den başlıyor, konumu, manzarası ve tipine göre artıyor. 


150 MİLYON TL'LİK YATIRIM


Selimoğlu Group ve Pana Yapı Ortaklığı'nın Yeni Fikirtepe'deki ilk projesi olan Brooklyn Park 150 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 


113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Brooklyn Park'ta 731 adet konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Sosyal yaşam ve spor alanlarına geniş yer verilen projenin 14 bin 500 metrekarelik toplam arsasının 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılıyor. 


Tel: 444 80 11


Web: http://brooklyn.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri