28 / 03 / 2024

Brooklyn Life'ta metrekaresi 7 bin 900 TL!

 Brooklyn Life'ta metrekaresi 7 bin 900 TL!

Brooklyn Life’ta metrekare birim fiyatı 7 bin 900 TL ‘den başlıyor. Daire büyüklükleri 60-150 metrekare arasında değişen proje, Brooklyn ailesinin estetiğin fonksiyonellikle bir arada sunulduğu ideal bir yaşam projesi.


Pana Yapı, Fikirtepe’de projelendirdiği 'Brooklyn' serilerine hız kesmeden devam ediyor. Brooklyn Park'tan sonra şimdi 'Brooklyn Life’ın ruhsatını alarak ön taleplerini satışa çeviren Pana Yapı, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesini daha gerçekleştiriyor.


İstanbul’un en büyük ve en değerli kentsel dönüşüm alanlarından Kadıköy Fikirtepe’de 'Brooklyn' rüzgarı esmeye devam ediyor. Pana Yapı’nın ayrıcalıklı serisinin ikinci halkası 'Brooklyn Life’ın ruhsat işlemleri tamamlandı, projenin satışlarına başlandı. 'Brooklyn Life', özgün mimarisi, kat bahçeli daireleri, alışveriş birimleri ve merkezi lokasyonuyla lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. 


Birbirinden farklı imkanların sunulduğu sosyal donatı alanları ile inşa edilen 'Brooklyn Life', 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşuyor. Ön talep toplama sürecinde de özellikle 25-45 yaş grubu kitle tarafından yoğun ilgiyle karşılanan 'Brooklyn Life’ta; 1+1 den 4+1 e kadar farklı daire alternatifleri sunulurken, en yoğun ilgiyi 2+1 daireler görüyor. 23 katlı blok olarak yükselen 'Brooklyn Life' projesi, 3 bin metrekarelik peyzaj alanı, açık havuz, kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla gerek konumu gerek konsepti ile dikkat çekiyor.


Dairelerin metrekaresi 7 bin 900 TL'den başlıyor


Teslimlerin Haziran 2018’de yapılması planlanan 'Brooklyn Life’ta metrekare birim fiyatı 7 bin 900 TL ‘den başlıyor. Daire büyüklükleri 60-150 metrekare arasında değişen proje, Brooklyn ailesinin estetiğin fonksiyonellikle bir arada sunulduğu ideal bir yaşam projesi.


Üniversite, AVM, hastane, özel okul ve finans merkezi gibi alışveriş, eğlence ve sağlık merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çeken 'Brooklyn Life'; metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.  Marmaray  bağlantısı ile Kartal veya Taksim’e yarım saat uzaklıkta bulunan proje, yapımı süren ve Zeytinburnu’nu Fikirtepe’ye bağlayacak olan Avrasya Tüneli’nin de çıkış noktasında konumlanıyor. Pana Yapı; ayrıcalıklı 'Brooklyn' serisine 'Brooklyn Dream', 'Brooklyn Family' ve 'Brooklyn City' ile devam edecek. 


www.brooklyn.com.tr / 444 80 11