06 / 05 / 2024

Boztepe Yapı bu yıl yeni projelerine başlamayı hedefliyor!

Boztepe Yapı bu yıl yeni projelerine başlamayı hedefliyor!

Boztepe Yapı bu yıl yeni projelerine başlamayı hedefliyor. İstanbul 'un ünlü semtlerini dönüştürecek olan firma aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar, Fer Yapı'nın olduğu Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavilik hizmeti veriyor.


Aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar, Fer Yapı'nın olduğu Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavilik hizmeti veren Boztepe Yapı,  İstanbul  'un ünlü semtlerini dönüştürecek. Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, inşaat sektöründe 20 yıllık deneyimlerini bundan sonra mimar Serkan Boztepe ile birlikte Boztepe Yapı çatısı altında yürüteceklerini söyledi. 


Boztepe Yapı ile birlikte İstanbul'un eski ve değerli lokasyonlarında projeler geliştirmeyi hedeflediklerini aktaran Halil İbrahim Boztepe, "Özellikle Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe'de, Kadıköy'de ise Koşuyolu Acıbadem ve Suadiye semtlerinde butik projeler geliştirmek istiyoruz" dedi. Koşuyolu'nda 59 daire, Suadiye'de 2 parselde 60 daire, Salacak'ta deniz manzaralı 12 proje geliştireceklerini aktaran Boztepe, "İlk etabı 12 milyon TL'ye mal olması beklenen Koşuyolu projesine yü sonunda başlayacağız" diye konuştu. Boztepe, ayrıca Avrupa Yakası'nda Fatih, Şişli, Bakırköy ve Beşiktaş'ta var olan eski ve güvensiz yapıları da güvenli hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.