20 / 04 / 2024

Bakyapı'nın Bursa hasılat paylaşım projesinin satışları başladı!

Bakyapı'nın Bursa hasılat paylaşım projesinin satışları başladı!

Bakyapı, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı arsa üzerine 918 konut yapacak ve belediyenin kasasına 50 milyon lira aktaracak Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, şehre yabancı yatırımcıyı çekecek bir Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projesi...


Toplam 13 bloktan oluşacak projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneğine yer veriliyor. Projede konut fiyatları 159 bin TL ile 259 bin TL arasında değişiyor. Bakyapı, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı arsa üzerine 918 konut yapacak ve belediyenin kasasına 50 milyon lira aktaracak Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, şehre yabancı yatırımcıyı çekecek bir Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projenin satışına başladı. 


160 milyon TL'lik yatırımla Osmangazi'de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan projede 918 konut ve 53 işyeri bulunacak. Projenin İstanbul'da büyük ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, kentsel dönüşümle yüzünü yenilemeyi planlayan Bursa'ya böyle prestijli ve modern bir projeyi kazandıracak olmaktan dolayı gururlu olduklarım söyledi. Projedeki 280 konuta Suudi Arabistan ve Bahreyn gibi ülkelerden oluşan bir konsorsiyumdan teklif geldi. 


Bursa'daki projenin Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden ihaleyle satın alındığını anlatan Bakgör, bu projenin şehrin ilk hasılat paylaşma modeliyle gerçekleşen konut projesi olduğunu söyledi. Bakgör, "İhalede bu arsa 36 milyon liraya satılacaktı. Biz, bu arsayı hasılat paylaşımı modeliyle yapmalan halinde daha çok kazanacaklarını anlatıp belediyeye bu yönde teklif verdik. Onlar da kabul ettiler. Şimdi onların kasasına en az 50 milyon lira girmiş olacak" şeklinde konuştu.


Türkiye Bursa 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler