18 / 04 / 2024

Bakyapı Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bursa Prestij Optimum projesi yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Bakyapı tarafından hayata geçirilen proje 990 daireden oluşuyor.


Binlerce aileyi ev sahibi yaparken, yatırımcılara kazançlı yatırım fırsatları sunan Bakyapı, Bursa’da inşa ettiği Prestij Optimum projesiyle yatırımcısının yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Önümüzdeki yılın Ekim ayında teslim edilmesi planlanan projeden konut alanlar, yeni adreslerine taşınmadan 15 ay önce yüzde 50 kazanç elde etti.  Hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projelerinden biri olarak kabul edilen proje, sosyal donatı alanları ve yapımı devam eden metro istasyonuna yakın  lokasyonuyla bölgenin öne çıkan tek projesi..

 


Bölgeye değer, yatırımcıya kazanç sağlayan proje..

 

Projede ön lansman aşamasından itibaren yoğun taleple karşılaştıklarını ve bu talebin giderek artış gösterdiğini ifade eden Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan bölgeye değer kazandırdığına ve bu değerin yatırımcılara kazanç olarak yansıdığına dikkat çekti.

 

 

Bakgör, projeye ilişkin şu açıklamada bulundu: 

“Sadece bir konut projesi olarak değil, yaşam alanları ve olanaklarıyla Bursa’ya değer kazandıran projemiz, 990 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 normal daire ve dubleks olmak üzere 8 farklı daire seçeneği yer alıyor.Proje’de konforun yanı sıra, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilerek üst düzey güvenliğin sağlandığı projemizde uygun kredi oranları ve hemen tapu teslimi  gibi özel imkânlar sunarak yatırımcılarımıza destek oluyoruz.”

 

 

 

Büyüyen Bursa, gelişen lokasyon..

Yaşam standartlarının optimum çözümlerle sunulduğu proje, yatırımcısına kazancın yanı sıra huzurlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. Projenin en önemli parçasını oluşturan sosyal donatı alanlarında açık konseptte inşa edilecek olan alışveriş merkezi dikkat çekiyor.Avm’de yer alacak olan mağaza, cafe, restoran ve market seçenekleriyle,sosyal yaşam standartları üst seviyelere yükseliyor.

 

Prestij Optimum projesinde; kapalı yüzme havuzu,fitness centerler,saunalar, açık ve kapalı otopark,çocuk oyun alanları bulunuyor. Üst düzey güvenlik için konvansiyonel inşaat tekniği kullanılarak tamamlanacak proje, sahip olduğu 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak. 

 

 

 Tel: 444 16 99

Web: www.prestijoptimum.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler