16 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

 Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığı ile hayata geçirilen ve Başakşehir'de konumlandırılan Bahçetepe İstanbul satış ofisi...


Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Bahçetepe İstanbul, Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığı ile yükseliyor. 


Bahçetepe İstanbul, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Proje, 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


1476 konutu bünyesinde barındıran Bahçetepe İstanbul projesinde konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor.


Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden meydana gelen Bahçetepe İstanbul projesinde teslimler 2014'de gerçekleştirilecek.


Konut fiyatlarının 158 bin liradan başladığı Bahçetepe İstanbul projesinde konut bedelinin yüzde 25'ini ödediğiniz taktirde banka konut kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz.


Bahçetepe İstanbul satış ofisi!


Bahçetepe İstanbul satış ofisi ne 444 61 71 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


Proje, Atatürk Olimpiyat Stadı'na çok yakın mesafede bulunuyor.


Bahçetepe İstanbul satış ofisi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Bahçetepe İstanbul satış ofisi!


444 61 71

www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı