28 / 03 / 2024

Nisan ayı satış şampiyonu Bahçetepe İstanbul oldu!

 Nisan ayı satış şampiyonu Bahçetepe İstanbul oldu!

Emlak Konut’un satışta bulunan 74 projesi içinde, hem adet hem de hasılat olarak Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin yapımını üstlendiği Bahçetepe İstanbul birinci oldu. Bahçetepe İstanbul, 98 milyon 858 bin liralık satış yaptı...


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın satışta olan projelere dair Nisan 2014 raporu yayınlandı. Rapora göre Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin İstanbul Başakşehir’de hayata geçirdiği Bahçetepe İstanbul projesi, 74 proje arasından hem adet hem de hasılat bakımından birinciliği göğüsledi. Bahçetepe İstanbul’a birinciliği getiren, 104 bağımsız bölüm satışından 98 milyon 858 bin liralık satış oldu. Emlak GYO’nun Nisan ayı toplam satışı ise 273 milyon lira olarak gerçekleşti. Dolayısıyla 74 proje üzerinden toplam cironun üçte birini Bahçetepe İstanbul tek başına sağlamış oldu. Bahçetepe İstanbul, 1 milyon nüfuslu yenişehirin merkezi Kayaşehir’in hemen girişinde yükseliyor. Proje 16 blokta 1476 konuttan oluşuyor. 


10 ay erken teslim edilecek


Sakinlerine yüksek kaliteli ve konforlu bir konut ve hayatın yanı sıra, bağımsız birer de hobi bahçesi sunan Bahçetepe İstanbul, ticari alanlarıyla da bölgenin en dikkat çekici projesi konumunda. Bitmek üzere olan Bahçetepe İstanbul’un 10 ay erken teslimi bekleniyor. 


Bahçetepe İstanbul’un nisan ayı satış birinciliğini değerlendiren Makro -Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı,  bu başarının tesadüf olmadığını,geçtiğimiz günlerde lansmana çıkan Seyranşehir projesinin de, lansmandan önce yarısının satıldığını ifade etti. Mahmut Asmalı, “Biz Makro Akyapı olarak bölgeye çok hakimiz. Hembölgeye, hem bölgenin geleceğine, hem de bu bölgenin çıtasını yükselten projelerimize son derece inanıyoruz” dedi.





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler