16 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul fiyat, iletişim, adres ve ödeme bilgileri!

 Bahçetepe İstanbul fiyat, iletişim, adres ve ödeme bilgileri!

Ev alanlara ortalama 40 metrekare büyüklüğünde bahçe verilen ve Başakşehir'de Makro İnşaat Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile konumlandırılan Bahçetepe İstanbul fiyat, iletişim, adres ve ödeme bilgileri...


Bahçetepe İstanbul fiyat, iletişim, adres ve ödeme bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, Makro İnşaat Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Toplamda 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul, 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Bahçetepe İstanbul fiyat!


Bahçetepe İstanbul fiyat bilgisine göre projede yer alan konutlar 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


16 bloklu bir proje olan Bahçetepe İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 


Projedeki konutlar 60 metrekareden başlayıp 242 metrekareye kadar yükselen büyüklüklere sahip.


Bahçetepe İstanbul iletişim!


Bahçetepe İstanbul iletişim bilgilerine göre projeye 444 61 71 numaralı telefonla yada www.bahcetepeistanbul.com internet sayfasından ulaşılabiliyor.


1474 konutu bünyesinde barındıran Bahçetepe İstanbul projesi; Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşuyor.


Projede; Bahçetepe Kuleler’de yalnızca 1+1 ve 2+1 daireler oluyor. Aile Bağları bölümünde ise 2+1 Plus, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yanı sıra yine 5+1 deluxe daireler de  bulunuyor. 


Bahçetepe İstanbul teslimleri 2014'te gerçekleştirilecek.


Bahçetepe İstanbul adres!


Bahçetepe İstanbul adres bilgisine göre proje, Kuzey Marmara Otoyolu'nda Kocaeli'nden Edirne yönüne doğru giderken sol tarafta kalıyor. Atatürk Olimpitay Stadı'na çok yakın mesafede bulunan Bahçetepe İstanbul projesi, Olimpiyat Metro İstasyonu'na yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Bahçetepe İstanbul ödeme!


Bahçetepe İstanbul ödeme bilgilerine göre projede peşin ödeme fırsatından yararlanılabiliyorken, banka konut kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Toplam tutarın yüzde 25'ini ödediğiniz taktirde banka konut kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz. Yada isterseniz firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.



444 61 71


www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı