08 / 05 / 2024

Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat!

 Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat!

İstanbul Başakşehir'de 81 bin 910 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat bilgileri...


Makro & Akyapı Ortak Girişimi olarak hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Evleri, İstanbul'da Başakşehir'de inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Projenin toplam arsa alanı 81 bin 910 metrekare şeklinde hesaplandı. Toplam 1.474 daire kapasitesine sahip Bahçetepe İstanbul Evleri'nde teslimler 2014 yılında gerçekleşecek.


Bahçetepe İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipli dairelere yer veriliyor. 


Daire alanları ise 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat verdikten sonra kalan konut bakiyesi için banka kredisi kullanabiliyor.


Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat!

Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesine göre projede daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Projede sosyal yaşam alanları arasında alışveriş merkezleri, hipermarket, food court, kuru temizleme bay-bayan kuaförleri, oto yıkama, teknoloji ve yapı marketi gibi olanaklar mevcut.


444 61 71


[email protected] 


www.bahcetepeistanbul.com 


Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com