26 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi!

 Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi...


Bahçetepe İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir'de Atatürk Havalimanı’na 10 dakika ve TEM Otoyoluna 5 dakikalık mesafede konumlandırılıyor. Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


1.474 dairelik konut projesi olarak tasarlanan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul Evleri'nde konut büyüklükleri 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi olarak inşa edilen projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi!

Bahçetepe İstanbul Evleri fiyat listesi ne göre projede daireler 158 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Peşinat tutarının yüzde 25 olarak belirlendiği Bahçetepe İstanbul Evleri'nde konut teslimlerinin 2014 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Projede alışveriş merkezleri, hipermarket, food court, kuru temizleme bay-bayan kuaförleri, oto yıkama, teknoloji ve yapı marketi mevcut.





444 61 71


[email protected] 


www.bahcetepeistanbul.com 


Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı