19 / 03 / 2024

Avrupark Hayat'ın lansmanı gerçekleşti! 42 ay 0 faiz fırsatı!

 Avrupark Hayat'ın lansmanı gerçekleşti! 42 ay 0 faiz fırsatı!

Başakşehir Hoşdere'de yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen ‘Avrupark Hayat' projenin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Projede yer alan konutların fiyatları 220 bin TL’den başlıyor...


Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçireceği 2. proje olan Avrupark Hayat'ın lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Lansmana Cihan İnşaat-Konut Yapı Satış Müdürü Korkut Aksakal, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum,  Cihan İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala da katıldı.

 

Başakşehir Hoşdere'de  yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen ‘Avrupark Hayat' projesinde bin 95 konut ve 81 ticari ünite yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 220 bin TL’den başlıyor.


 Avrupark Hayat

 

Basın toplantısında konuşan Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, Emlak Konut’un Hoşdere 5.Etap ihalesini 156 milyon 500 bin TL hasılat taahhüdüyle kazandıklarını hatırlatarak, ‘Avrupark Hayat’ projesinde satışlara başladıklarını belirtti. Bölgeye inandıklarını ve o nedenle Bahçekent’te ikinci bir projeye start verdiklerini belirten Pala, bölgedeki ilk projeleri ‘Avrupark Bahçekent’ten ev alanların  2015 yılından bu yana yüksek ölçüde kar elde ettiklerini kaydetti. Pala, ‘Avrupark Hayat’ta da benzer bir başarı yakalamayı hedeflediklerini söyledi.

 

700 milyon TL'lik yatırım

 

Yeni projenin yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olduğunu söyleyen Ertuğrul Yavuz Pala, "12 konut bloğunun bulunduğu projede; büyüklükleri 63 metrekare ile 174 metrekare arasında değişen 21 daire tipi yer alıyor. 1+1 den 4+1’e  kadar tiplerin olduğu dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 675TL'den başlarken, 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları da 220 bin TL olarak açıklandı. Projemiz, bağlantı yollarının yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırması nedeniyle havaalanı  personellerinden de büyük ilgi görüyor, hedef kitlemiz ise daha çok yatırımcı kesimden oluşuyor" dedi.

 

Kampanya ve ödeme koşullarıyla ilgili bilgi veren Pala, peşin alımlarda yüzde 5 indirim yaptıklarını belirtti, Pala, “Satışlarımıza 'Biz bize yeteriz' ödeme kampanyasıyla devam ediyoruz, bu kampanyayı 30 Kasım tarihine dek sürdürmeyi planlıyoruz. 42ay firma bünyesinde vade farksız taksitlendirme yapıyoruz. Ayrıca peşin alımlarda yatırımcılarımıza yüzde 5 indirim imkânı da sunuyoruz. Öte yandan; aidatların düşük tutulması için çalışmalar yürütüyoruz, aidatlarıortalama200-250 TL bandında tutmaya çalışıyoruz” dedi. ‘Avrupark Hayat’ projesinin 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor” dedi.

 

Avrupark Hayat’ın olduğu Bahçekent İstanbul’un yükselen değeri…

 

‘Avrupark Hayat’ projesinin lansmanında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Gelişen büyüyen ekonomimiz ve artan refah seviyesi ile birlikte düzenli şehirleşme ihtiyacının arttığını görüyoruz. Bu çerçevede İstanbul, yeni ulaşım hedefleri, kentsel dönüşüm projeleri ile yatırımcılar tarafından her geçen gün önemini artan bir şehir haline geldi. Doğu-batı aksında büyüyen İstanbul, son dönemde yapılan üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm projeleri ile kuzeye doğru büyüme gösteriyor. Bu çerçevede Emlak Konut olarak gelişim akslarında yeni projeler üretilmesinde büyük rol oynuyoruz. Bu akslardan biri olan Bahçekent bölgesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı İş Ortaklığı ile gerçekleştireceğimiz ‘Avrupark Hayat’ projemizle beraber 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve bölgeye değer katan 160 bin metrekarelik Hayatpark gibi önemli projelere komşu olan bölgenin daha modern bir çehreye kavuşacağına inanıyorum. Örnek şehircilik anlayışıyla planlanan bu bölgede ‘Avrupark Hayat’ da dahil olmak üzere geliştirdiğimiz projelerde bugüne kadar 976’sı ticari ünite olmak üzere 8 bin 634 bağımsız bölüm ürettik. Yine bu projelerimiz kapsamında 2 lise, 5 ilköğretim okulu, 5 kreş 3 sağlık tesisi ve 3 de cami tamamlamış olacağız” diye konuştu.

 

Emlak Konut 8 milyar TL satış hedefine ulaşacak 


Ülke ekonomisi ve sektöre yönelik değerlendirmelerde yapan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum zorlu geçen 2016 yılının olumsuz etkilerinin 2017 yılında önemli ölçüde arka planda kaldığını belirtti. Kurum sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülke olarak dünyadaki gelişmeleri de göz önüne aldığımızda önemli bir gelişim kaydettiğimizi düşünüyorum. Bunun en somut göstergesi de ikinci çeyrekte yüzde 5,1 büyüyen ülke ekonomimiz ve geçtiğimiz günlerde açıklanan konut satış rakamları oldu. 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,8 oranında artarak 140 bin 298 oldu. Emlak Konut olarak 2003’ten bu yana 128 bin bağımsız bölüme ulaştık. Her projemizi bir üste nasıl taşırız onun gayretinde insan odaklı projeler gerçekleştirdik ve bu şekilde çalıştık.  Avrupark Hayat  projesinin yüzde 25’i daha lansman öncesinde satıldı. Bugünün koşullarında çok iyi bir satış oranına erişildi. Emlak Konut olarak yıl sonu hedefimiz olan 10 bin bağımsız bölüm 8 milyar TL ciro 2 milyar TL kar hedefimiz vardı. Bu hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyoruz. Tüm dünyanın sıkıntı yaşadığı bir ortamda yüzde 5 büyüme gerçekleştiriyorsunuz. Ülke olarak bu büyümeyi sürdürülebilir kılmak adına sektörümüzün ve piyasaların daha rahat koşullara erişmesi gerekiyor. Sektörün öncü kuruluşu olarak bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor.  Günümüz koşullarında mortgage ile ticari kredinin arasında çok farkı yok devletimiz ile sürecin iyileştirilmesine dair görüşmeler yapıyoruz. Farklı finansal enstrümanları nasıl kazandırırız? Yurtdışından düşük faizli kredi mi olur? Kira sertifikası mı olur? alternatif mortgage çözümleri getirme adına faaliyetlerde bulunuyoruz." 

 

Tel: 444 61 63

Web: http://www.avruparkhayat.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler