20 / 04 / 2024

Toki Avrupark satılık!

Toki Avrupark satılık!

Toki Avrupark satılık dairelerin fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Başakşehir'de Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayat buluyor...


Bahçekent Avrupark Projesi oldukça geniş sosyal alanları ve yine geniş yeşil alanları ile Başakşehir'de yepyni bir yaşam alanı sunuyor.Projenin sosyal alanları arasında, okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları bulunuyor.


Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan Bahçekent Avrupark Evleri Toki ve Emlak Konut güvencesinde de sahip. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar çıkıyor. Proje lokasyon olarak, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yer alıyor.


500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Bahçekent Evleri, 86 tane ticari üniteye ve toplam 1.394 daireden meydana geliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Toki Avrupark satılık


Toki Avrupark satılık daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda en düşük 170 bin TL'den başlngıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında yapılacak.



Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com