28 / 03 / 2024

Ankara Regnum Sky Tower'da ofisler Mayıs 2016'da teslim!

Ankara Regnum Sky Tower'da ofisler Mayıs 2016'da teslim!

ANKARA'nın en prestijli yapılarından150 metre yüksekliğinde ofis ve yaşam merkezi kuruluyor. Değişik Mimarisi ve birçok avantaja sahip olan Regnum Sky Tower, Ankara'daki ofis kavramını değiştirmeyi hedefliyor.


Uzaltaş, Öztürk Holding ve Canpa iş birliği ile gerçekleşen proje konforu ön plana çıkartıp, huzur dolu bir mekânda kaliteli yaşam imkânı sunuyor. Regnum Sky Tower Ankara'nın ofis kavramını değiştirmek için hazırlanıyor. İnşaatı devam eden ve 2016 yılında anahtar teslimi yapılacak Regnum standart ofis kavramından çıkıp daha kaliteli, daha huzurlu ve daha güvenilir ilkesiyle yola çıkarak Başkentin simge yapısı olmaya da aday. Regnum Sky Tower için Uzultaş, Öztürk Holding ve Canpa Yönetim Kurulu Başkanlarının yaptığı tanıtım toplantısına basın ve iş dünyasından çok sayıda seçkin konuk katıldı. Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, "Geçtiğimiz yıl Nisan ayında hizmete açtığımız Regnum Carya Golf&Spa Resort bu kalitenin karşılığını beklediğimizden kısa sürede verdi. Şu anda Türkiye'nin lüks segmentte en önde gelen otellerinden biriyiz. Kaliteli iş hayata geçirdiğiniz zaman satış ve pazarlamada da sorun yaşanmıyor. Kısa süre önce açılış yapmamıza karşın kış döneminde bile yüzde 100 doluluğa ulaştık. Şimdi de Regnum kalitesini Ankara'ya getiriyoruz. Geleceğin yeni Ankara'sı kurgulanırken biz de Öztürk Ailesi olarak bu kurgu içinde yer alarak, Başkent'teki en görkemli iş merkezini inşa ediyoruz.  Ankara  iş dünyasının gösterdiği ciddi gelişim kaliteli iş merkezlerini hak ediyor. Biz de bu kaliteyi Regnum Sky Towerla iş dünyasına sunuyoruz." dedi. 


Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala yaptığı konuşmada Regnum Sky Tower'ın, klasik iş merkezlerinden öte bir proje olduğunu belirterek, iş dünyasının yaşadığı sıkıntıları yakından bildikleri için, stresten arındıran, iş performansını arttırdığı gibi yaşamdan da koparmayan bir proje hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


Ünal Palanın ardından söz alan, Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Mutlu Ofis" mottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tower'ın kısa sürede iş dünyasının en dikkati çeken projeleri arasında yer aldığını vurguladı.Bir asra yakın süredir en güvenilir bilgilerin, en iyi fikirlerin kaynağı olan, dünyanın en köklü dergilerinden Iiarvard Business Review tarafından mart ayında Ankara'da düzenlenecek etkinlikte de "Mutlu Ofis" konseptinin ele alınacağını bildiren Özcan, "İş dünyasının dikkatle izleyeceği bu etkinliğe Regnum Sky Tower olarak ev sahipliği yapmamız istendi, severek kabul ettik. Regnum Sky Tower bir yandan mimarisiyle Başkent'in simge yapısı olmaya aday olurken, konseptiyle de Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük ediyor" dedi. 


Mimari projesi MSA Mimarlık'a ait Regnum Sky Tower'm tüm iç tasarımları ve teknik detay çizimlerini serbest el tekniği ile Neşet Güne gerçekleştirdi. 50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 9 ticaret alanından oluşuyor. 45 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen 156 metre yüksekliğindeki, 36 katlı Regnum Sky Tower, tamamlandığında Ankara'nın en yüksek ofis kulesi olacak. Regnum Sky Tower, 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki anti stress bahçesi, fitness center,kapalı yüzme havuzu, happy hour lounge, VIP business lounge, sky view terası, restoranlar, toplantı salonları ve eğlence odaları gibi hizmetlerle iş yaşamına renk ve eğlence katacak. Ofis kulesi, 472 kapalı, 95 açık ve 129 misafir ve mağaza için olmak üzere toplam 696 araç kapasiteli otoparka sahip olacak. Brüt 4 metre, bazı ofislerde ise 7,4 metre olan tavan yüksekliği de Regnum Sky Tower'm dikkat çeken özellikleri arasında yer alacak. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak. 


Anadolu



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler