28 / 03 / 2024

ünal pala kimdir

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da gerçekleşti!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Ankara Regnum Sky Tower'da ofisler Mayıs 2016'da teslim!

ANKARA'nın en prestijli yapılarından150 metre yüksekliğinde ofis ve yaşam merkezi kuruluyor. Değişik Mimarisi ve birçok avantaja sahip olan Regnum Sky Tower, Ankara'daki ofis kavramını değiştirmeyi hedefliyor.

Ünal Pala: KDV oranlarında yapılacak indirim, inşaat sektörünü canlandırır!

Pala, “Geçtiğimiz yıl ekonomik ve siyasi nedenlerle sıkıntılı günler yaşayan inşaat sektörü, açıklanan son verilerle geleceğe daha umutla bakmaya başladı. Hükümet kanadından gelen son açıklama da inşaat sektörünün 2014’ün son çeyreği ile 2015 öngörüleri için inşaat sektöründe güzel günlerin habercisi gibi. KDV oranlarında yapılacak indirim, ekonominin dinamosu inşaat sektörünü canlandırır” dedi.

Başkent’te iş merkezleri “level” atladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ofislerdeki bu eksiklik inşaatçıları iş merkezleri projelerine yöneltirken, her iş merkezi de bir öncekinden daha modern, işlevsel ve donanımlı olarak inşa edilmeye başladı. Yani Başkent’te iş dünyası yükselirken, iş merkezleri de “level” atlayarak gelişti diyebiliriz” dedi.

'Taşı toprağı altın' İstanbul’a rakip mi geliyor?

Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi....

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Metrekareye otopark eklenmesin!

Başkent'in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe'yi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 'abartılı metrekare' uygulamasının Ankaralı proje sahipleri tarafından sektörde güven kaybı olarak nitelendiğini bildirdi.