26 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı'da ön talep zamanı!

Akzirve Topkapı'da ön talep zamanı!

Akzirve Topkapı projesinde ön talepler toplanıyor. Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği taşıyor.


Akzirve Topkapı projesinde ön talepler toplanmaya başladı. Akzirve Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa edilen Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliğine sahip. 


Akzirve Topkapı metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 metre mesafede yer alıyor. E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunan proje özgün tasarımıyla İstanbul için yeni bir ikonik yapı olarak ön plana çıkacak.


Tasarım ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan Akzirve Topkapı'da 52 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.  Projede peyzaj mimarı olarak DS Mimarlık’ın imzasını taşıyor.


492 bin metrekare inşaat alanına, 265 bin metrekaresi toprak üstü alana sahip Akzirve Topkapı'da 71 adet ticari alan ve 96 adet ofis ile birlikte, toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 


Akzirve Topkapı projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 36 ay içinde tamamlanması planlanan projede lansman Eylül-Ekim 2018 döneminde yapılacak. 


 

http://www.akzirve.com/tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler