18 / 05 / 2024

Ahmet Çelik: Sinpaş 2014'te Sancaktepe, Kağıthane ve Denizli'de yeni proje yapacağız!

 Ahmet Çelik: Sinpaş 2014'te Sancaktepe, Kağıthane ve Denizli'de yeni proje yapacağız!

Ahmet Çelik: " Sancaktepe bölgesinde butik bir konut, Kağıthane'de ise ticari gayrimenkul projesine başlıyoruz. Gaziantep'ten sonra, Denizli'ye değer katacak yeni projemize de start vereceğiz " dedi.



Sinpaş Yapı, bu yıl Sancaktepe'de konut, Kağıthane'de ticari gayrimenkul projesine başlayacak. Firma Anadolu seferini de Denizli'de sürdürecek. 


Sinpaş Yapı Geııel Müdürü Ahmet Çelik, 2014 yılında 3 yeni projeye başlayacaklarını belirterek, "Sancaktepe bölgesinde butik bir konut, Kağıthane'de ise ticari gayrimenkul projesine başlıyoruz. Gaziantep'ten sonra, Denizli'ye değer katacak yeni projemize de start vereceğiz" diye konuştu. 


İNŞAAT LOKOMOTİF OLMAYA DEVAM EDECEK 

Geçen yıl Türkiye'nin tahminlerin üzerinde büyüme gösterdiğini ve bu ivmede inşaat sektörünün katkısının büyük olduğunu vurgulayan Çelik, "inşaat her zaman ekonominin lokomotifi olmuştur, olmaya devam edecek. Planlı büyümenin devam etmesi önemli. Bu nedenle 2014'te daha temkinli adımlarla ilerlemekte fayda var. Seçim döneminde belki sektör yavaşlayabilir fakat 2014'ün genel olarak iyi geçeceğini umuyoruz" diye devam etti. 



Akşam



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler