29 / 03 / 2024

Ağaoğlu kampanyasında firmayı 3 günde 15 bin kişi aradı!

Ağaoğlu kampanyasında firmayı 3 günde 15 bin kişi aradı!

Ağaoğlu'nun Türkiye'ye seslendiği reklam kampanyasının ilk 3 gününde firmayı 15 bin kişi aradı. Ali Ağaoğlu, "Talep oldukça canlı. 250 milyonluk stoğu kampanya bitimine kadar eritiriz" diye konuştu.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni reklam kampanyası filmiyle yine dikkatleri üzerine çekti. 'Ev Sahibi Olma Yolunda' sloganı ile kameralar karşısına geçen Ali Ağaoğlu;' Yeni kampanyamızın reklam filmiyle yine gündem olduk. Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi bir hareketlilik yaşandı. 


Sosyal medyada binlerce kişi bizi konuşuyor. Kampanyanın ilk günü 15 binin üzerinde çağrı aldık. Herkesten çok olumlu tepkiler alıyoruz' dedi. Ali Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Türkiye böyle bir kampanya bekliyormuş. 250 milyonluk stokla başladığımız kampanya büyük talep gördü, kampanya bitimine kadar bu stoğu eritiriz. Çağrı merkezimiz tüm Türkiye'den gelen çağrıları cevaplayabilmek için uzun saatler çalışıyor. Ağaoğlu, 'Yine gündem olduk. Ancak çok olumlu tepkiler alıyorum. Türkiye bu reklam filmini konuşuyor' diyerek sözlerine son verdi. 


YÜZDE 1 PEŞİN HEMEN TAŞIN 


Ağaoğlu Şirketler Grubu,kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için yüzde 0.47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz oranı sunuyor. My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak kampanyanın Türkiye genelinden yoğun ilgi gördüğü belirtiliyor. 


3 kulede 786 daire 


Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip. Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslakta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak, özel olarak tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede studio dairelerden, 3+1'e ve 4+1'den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. 


Her katta bahçe


Mimar Tuncay Cavdar imzalı ve Gold Lend Sertifikalı Andromeda Gold projesi ise her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlarıyla benzersiz bir dünya sunuyor. Zemin+51 kat ve toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold, Uluslarası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Güneş




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri