29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Kampanyası, gelen yoğun talep üzerine uzatıldı!

 Ağaoğlu Kampanyası, gelen yoğun talep üzerine uzatıldı!

Bakırköy 46 Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Ağaoğlu Şirketler Grubu, bünyesindeki bütün projelerde başlattığı "Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nı gelen yoğun talep üzerine uzattı.


Şehir parkına komşu dev konut projesi 


Konut sektörüne yatırımlarıyla yön veren Ağaoğlu İstanbul'da hayata geçirdiği konut ve ofis projeleri için başlattığı 15 günlük kampanyayı gelen yoğun talep üzerine uzattı. Ağaoğlu hızla değerlenen projelerindeki yatırım fırsatlarını % 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleriyle ve %1 KDV avantajıyla sunuyor. 


BİR FİNCAN KAHVENİN 40 YIL HATIRI VARDIR 


Yoğun ilgi gören Ağaoğlu kampanyasında satış ofisine gelen ziyaretçiler bir sürprizle karşılaştılar. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır sözünden yola çıkarak hazırlatılan 1000 adet kahve takımı satış ofisinde ağırlanan misafirlere hediye edildi. Talebin yüksek olması sebebiyle kısa sürede tükenen kahve takımlarından 3.000 adet daha sipariş edildi. 


BÜYÜK AĞAOĞLU KAMPANYASI 


22 bin kişinin katıldığı anket sonuçlarına göre oluşturulan ve yoğun talep üzerine uzatılan Büyük Ağaoğlu Kampanyası ile ilgili bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "îç pazarda düzenli araştırmalarla tüketici beklentilerini sürekli analiz ettik ve yaptığımız bu araştırmalar neticesinde tüketiciler için en uygun kampanyayı geliştirdik. 


22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırmada gördük ki tüketiciler peşinat ve faiz oranlarında daha uygun koşullar sunulmasını talep ettiler. Biz de tüketicinin sesini dinleyerek tüm projelerimizdeki peşinatları yüzde 2 olarak belirledik ve yüzde sıfır faiz oranlarını tercihlerine sunduk. Kampanyayı 15 gün süreli başlatmıştık. Fakat beklediğimizin üzerinde bir talep gerçekleşti. Biz de bu talebe karşılık kampanyamızı 2 hafta daha uzattık." 


BEŞ PROJEYİ KAPSIYOR 


Tüketici tarafından yoğun ilgi gösterilen kampanya, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki inşaat süreçleri tamamlanmış olan Andromeda Gold Ataşehir, My Towerland Ataşehir, Basın Ekspres yolu üzerinde yer alan My Office 212 ile yapımı devam eden Baknköy 46 ve My Home Küçük Maslak projelerini kapsıyor. 


BAKIRKÖY 46 yapılacak Dev Şehir Parkı karşısında 45.500 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Eşsiz deniz manzarasına sahip Bakırköy 46'da yükseklikleri 22 kattan oluşacak 5 blokta 1.215 adet konut ve 3 blokta 12 adet villa olmak üzere toplamda 1.227 adet konut bulunuyor. 


367 BİN TL'YE KONUT Yeşil ve maviyi iç içe sunan projedeki rezidansların fiyatları 367.640 TL villaların ise 5.810.320 TL'den başlıyor. 

Projenin tam ortasında bulunan 3.300 m2'lik dev göletin etrafını kaplayan kumsalı ile Bakırköy 46 şehrin merkezinde plaj keyfi sunuyor. 

DENİZ MANZARALI PROJE Proje bulunduğu lokasyon itibariyle de ulaşım açısından son derece zengin olanaklar sunuyor. Atatürk Havaalanı, E-5 .feribot , deniz otobüsü'ne ( Bakırköy ve Yenikapı İdo ) çok yakın mesafede olan proje sahile de çok yakın olması sebebiyle eşsiz bir deniz manzarasına sahip. 


FINANSIN kalbi Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold kusursuz bir yaşama sahip olma fırsatı sunuyor. Zemin+51 kattan oluşan Andromeda Gold'da 398 daire yer alıyor. Adalar ve deniz manzarasına sahip Andromeda Gold Ataşehir'de fiyatlar 568İ000 TL'den başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede hemen taşınma fırsatı sunuluyor. 


Gökyüzünde bahçe keyfi ŞUBAT 2014 teslim proje 26.200 m2 alan üzerine inşa edilen My Home Küçük Maslak'ta 3 kulede toplam 786 daire yer alıyor.1+0 ile 4+1 arasında değişen daire seçenekleri bulunan My Home Küçük Maslak'ta fiyatlar 463.000 TL'den başlıyor. My Home Maslak'ta yer alan özel tasarım bahçe balkonlar ise daire sahiplerine gökyüzünde bahçe keyfi sunuyor. My Home Küçük Maslak ana arterler ve ulaşım akslarına, yakınlığı ile göze çarpıyor. Büyükdere, Levent, Istinyepark, Tarabya hattında hem de TEM bağlantısı ve 3. Köprü bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. 


Proje ayrıca üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere oldukça yakın mesafede. Atasehir'in en değerlisi 2012 yılının Aralık ayında yaşamın başladığı My Tovverland'de toplamda 2500 konut bulunuyor. Uluslararası Finans Merkezi, eği tim kurumları, AVM'lere yakınlığıyla merkezi konuma sahip My Tovverland'de ferah yaşam alanları, verimli alan kullanımları, deniz manzaralı kat bahçeleri bulunuyor. Atasehir'in en değerli yerinde bulunan My Tovverland'de fiyatlar 633.000 TL'den başlıyor. 



Sabah Gazetesi