18 / 04 / 2024

Konut kampanyaları

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası! 33 projede başlıyor!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı. Kampanya 33 projede başlıyor..

Konutta yapılan kampanyalar 3 sektöre umut oldu!

Gayrimenkul sektöründe kredi faizinin yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından da 41 firmanın başlattığı ‘yüzde 5 peşinat, yüzde 20 indirim’ kampanyası bazı sektörlere de umut oldu.

İnşaat sektörü büyümeye devam edecek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye’de 2016 Kasım ayında 132.655 konut satıldığını açıkladı. Konuyla ilgili inşaat patronları açıklama yaptı. İşte o açıklamalar..

Dumankaya İnşaat 3 projesinde birbirinden farklı kampanya sunuyor!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 40 ay vadeye dosya masrafı alınmıyor...

Yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev satıldı!

Konut alıcısının talebi sürüyor, yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 165 konut satan gayrimenkul şirketleri bu yıl 1 milyon 300'den fazla satış bekliyor.

Konutta kampanya dönemi başladı!

Konut projelerinde Mayıs ayının gelişiyle beraber indirimler, kişiye özel seçenekler başladı. Sektörü 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde canlı tutmak isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi.

İrem Müezzinoğlu: Anneye hitap eden kolay konut satılıyor!

Kadın müşteriye hitap etmeyen konut projelerinin başarı şansının olmadığı, Türkiye İstatistik Kunımu'nun (TÜÎK) istatistiklerine de yansıdı. TÜÎK'in "İstatistiklerle Aile" verilerine göre, konut dahil alışverişte ailede son kararı, yüzde 80'lere ulaşan oranda kadının verdiği ortaya çıktı.

Her iki kişiden biri kampanya döneminde ev sahibi oluyor!

Firmalar yaptıkları kampanyalarla satışlarını projesi ve dönemine göre yüzde 20 ile 50 arasında arttırırken, neredeyse konut alan her iki kişiden biri kampanya döneminde ev sahibi oluyor.

Ağaoğlu Kampanyası, gelen yoğun talep üzerine uzatıldı!

Bakırköy 46 Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Ağaoğlu Şirketler Grubu, bünyesindeki bütün projelerde başlattığı "Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nı gelen yoğun talep üzerine uzattı.

İki kişiden biri evini kampanyayla alıyor!

Gayimenkul firmaları yaptıkları kampanyalarla satış hızını artırırken, gerçekleşen konut satışlarının neredeyse yüzde 50’sinin kampanyalarla yapıldığı dikkat çekiyor. İki kişiden biri evini kampanya ile satın alıyor...