24 / 04 / 2024

42 Maslak projesinde teslimler 2014 sonunda gerçekleşecek!

 42 Maslak projesinde teslimler 2014 sonunda gerçekleşecek!

Erol Özmandıracı "42 Maslak projemizde aynı zamanda yeme-içme mekanları, eğlence merkezi yaratarak projenin profiline uygun duruşuna sanat konseptiyle uyumlu alanlar yaratıyoruz" dedi. Proje 2014 sonunda teslim edilecek



Bu yıl Bay İnşaat'ın 41'inci yılını kutladıklarını anlatan Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, "Bay İnşaat olarak bizi farklı kılan yaşama bakış açımız. Biz 'çevre' diyoruz; biz 'sanat' diyoruz, biz 'yaşam stili' diyoruz. Bunlann bütünü bizim yaşam felsefemizi oluşturuyor. Baküğınız zaman 42 Maslak projesi olarak Türkiye'de sanat küratörü olan tek projeyiz. 'Artful Living" olarak adlandırdığımız; sanatla bir arada yaşam alanları sunuyoruz. 1-2 sene içerisinde bölgeyi yaşayan bir sanat bölgesi haline getirmek istiyoruz. 42 Maslak projemizde aynı zamanda yeme-içme mekanları, eğlence merkezi yaratarak projenin profiline uygun duruşuna sanat konseptiyle uyumlu alanlar yaratıyoruz. Burası sadece lokasyon olarak Maslak'm merkezi değil, İstanbul'un kalbi de olacak. Yani katma değeri yüksek olan yaşam alanlan 42 Maslak'ta bir arada oluşacak" dedi. 


YEŞİL BİNA SERTİFİKASI 

Erol Özmandıracı, Bay İnşaat tarafından Maslak'ta inşaatı sürdürülen 42 Maslak projesinin Yatay Ofisleri'nin, yüksek çevreci performansları dolayısıyla LEED Platinum Yeşil Bina sertifikası aldığını belirterek, "Projelerinde  enerji verimliliğine ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesine önem veren Bay İnşaat, 42 Maslak projesinde de yeşil bina özelliğiyle enerji tasarrufu sağlıyor. Yeşil bina özelliği doğaya saygılı olmasının yanı sıra projenin işletme maliyetleri ve aylık giderlerinin de makul ölçülere çekilmesine imkan tanıyor. 2013 sonu itibariyle dünyada yaklaşık 20 bin adet LEED sertifikalı pro;e bulunuyor. Yani bu sertifikaya sadece sınırlı sayıda pro;e sahip. Bunlardan sadece 123 tanesi Shell and Core kategorisinde LEED Platinum sertifikasına sahipler. Tüm bunlar aslında sektörde Bay İnşaat'ın nasıl farklı bir konuma sahip olduğunun açık bir göstergesi" dedi. 


2014 SONUNDA TESLİM 

Erol Özmandıracı, 42 Maslak pro;esinde 16 penthouse daire ve 472 adet rezidans daire yer aldığını söyledi. Özmandıracı. 300 metrekareden 10 bin metrekareye kadar alan seçenekleri ile yatay ofislerin yanı sıra, Multi-Office adı altında 76 metrekareden 188 metrekareye kadar değişen 91 home ofis seçeneği bulunduğunu ifade etti. Özmandıracı, projelerinde 8 metre tavan yüksekliğinde havuzlu Penthouse daireler de bulunduğunu dile getirdi. 



Hürriyet