02 / 05 / 2024

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ile 1.508 konut geliyor!

 KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ile 1.508 konut geliyor!

KİPTAŞ Silivri'de 1.508 yeni konut inşa edecek. KİPTAŞ'ın beklenen projesi Silivri Konutları 3. Etap satışa çıkıyor..


KİPTAŞ Silivri 3.Etap fiyat 2018!

 

Dar gelirliyi ev sahibi yapmak adına yeni projeler hayata geçirmeye devam eden KİPTAŞ Silivri'de 1.508 yeni konut inşa edecek.   Geçtiğimiz yıl KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın açıkladığı Silivri projesinde detaylar netlik kazanmaya başladı. Yıldırım, “Evi olmayan vatandaşları piyasanın çok altında rakamlarla ev sahibi yapacağız. 2018'de Silivri ve Bahçeşehir'de 200 bin TL'nin altında 3 bin konut üreteceğiz.” şeklinde açıklama yapmıştı. 


KİPTAŞ'ın beklenen projesi Silivri Konutları 3. Etap satışa çıkıyor.  KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap projesinde başvurular, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısının ardından KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde alınmaya başlayacak.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan  Silivri Konutları 3. etap Kiptaş'ta  1.508 sosyal konut hayata geçirilecek. Projede sadece evi olmayanlar için çok cazip imkanlar yer alıyor. 


 KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ile 1.508 konut geliyor!


İstanbul'un yatırım değeri ve kaliteli yaşamıyla cazibeli bölgesi Silivri'de konumlandırılan Kiptaş Silivri Konutları 3. etap Kiptaş'ta  spor sahası ve parklar, peyzaj alanları, cami, okul, ticari alanları ve sağlık ocağı yer alacak.  


Deniz manzarasını gören daireler de bulunan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi E-5 karayolunun hemen yanıbaşında TEM otoyoluna 5 dakika mesafede yükseliyor.  


 KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ile 1.508 konut geliyor!


Web: http://www.kiptas.istanbul/tr



 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler