20 / 04 / 2024

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

 Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Üsküdar Belediye Meclisi dün tarihi bir karar için toplandı Saat: 16:00'da başlayan toplantıda, kentsel dönüşüm için karar alındı. İlk start Yavuztürk Mahallesinden verilecek.



Seçimler öncesi verdiği sözleri hayata geçirme çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımını dün attı. 


Üsküdar Belediye Meclisi dün tarihi bir karar için toplandı Saat: 16:00'da başlayan toplantıda, kentsel dönüşüm için karar alındı. İlk start Yavuztürk Mahallesinden verilecek. Kararla ilgili konuşan Başkan Türkmen, "Bu tarihi Meclis kararıyla, kentsel dönüşüm Yavuztürk Mahallesi'nde başlayacak.  TOKİ  ile anlaştık. Nato Yolu üzerindeki Üsküdar Belediyesi'ne ait yerlerin yıkımıyla kentsel dönüşümü başlatmış olacağız. Yapılacak olan binalar tüm Üsküdarlılara örnek olacak. Kentsel dönüşüm ile birlikte imar da artırılacak. Vatandaşlara, 'Sen de komşu apartmanlarınla anlaş, ada, parselleri birleştir ve böyle bir binaya sahip ol." diyeceğiz" dedi.


Tünaydın




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016