19 / 04 / 2024

Uşak, 2015'i şantiye yılı ilan etti!

 Uşak, 2015'i şantiye yılı ilan etti!

Kentin değişiminde etkin rol oynayan projelerde mesafe kat ettiklerini aktaran Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kentsel Dönüşüm Projesi'nde şantiyeler kuruldu ve çalışmalar başlıyor. Cahan 2015 yılını şantiye yılı ilan ettiklerini belirtti.



Kentin değişiminde etkin rol oynayan projelerde mesafe kat ettiklerini aktaran Cahan, "Kentsel Dönüşüm Projesi'nde şantiyeler kuruldu ve çalışmalar başlıyor. Bunun akabinde en geç mayıs ayı gibi Dokuzsele Deresi Islah Projesi de başlayacak" dedi.Kentin projelerini yerinde inceleme yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan projelerin gidişatları hakkında ve 2015 yılı için önemli ipuçları verdi. 2015 yılını şantiye yılı ilan eden Başkan Cahan, "Kentimizin marka olması için önemli bir yerde bulunan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde artık somut adımlar atılıyor. 


Kentsel Dönüşüm Projemiz bittiğinde bin 51 konut, 126 dükkan, 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı bölgede yer alacak. Ayrıca Dokuzsele Deresi Islah Projesi ile 9 kilometre uzunluğunda kentin ortasından geçen dere mini bir Porsuk Çayı oluşturacak. Bu projelerimiz için de artık şantiye aşamasına geldik" dedi.


Denizli